bot koruması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan saykokral
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 581
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saykokral

BC | Yeniden Sizlerle!
Elmaslar
27
Minecraft
BlockCraft / sayko1mizahh / S4YK0KR4L

Discord:

SaykoKral' BlockCraft#9267

beyler serverim aşırı şekilde ddos / bot yiyor zamanı geliyor uzak masaüstü dahi çöküyor yardım edin lütfen <3

Hangi hosting? Bot korumalarını skript ile yaparsan daha çok lag yapar keyubu koruma paketi kullanabilirsin.

batihost dayım kendisinin verdiği bi bot koruması var açtım etki etmedi napıcam şaşırdım

Bende arıyordum ve arkadaşın dediği gibi skript lag yapabilir bende batihost kullandım 7/24 ddos yiyordum şimdi bunu kullanıcağım teşekkürler dostum

DDOS'u eğer bungeecord kullanıyorsan, bungeecordu antiddos korumalı ovh bir makineye kurarak önleyebilirsin. Eğer bungeecord kullanmıyorsan tek çaren sunucunun kendi antiddos sistemi olması veya yine dediğim gibi ovh ddos korumalı sunucu olması. Aksi takdirde ddos yersin.
Bota gelince, botun çok fazla türevi var, ağır botları yani yüksek portlu internet ile saniyede bir sürü bot attırabilen yazılımlar sunucuyu çökertme potansiyeline sahiplerdir. Botları genel itibariyle engellemek için çok basit 2 yöntem var, birisi sunucunun ip sini yurtdışına kapatmak fakat bunu pluginle felan değil direk makinenin kendisinden yapmak, diğeri ise olur da sunucuya girer diye çakma lobi kurmak. Bu 2 şey botu büyük oranda engellemektedir. Fakat yine de sunucuyu çökertme veya laga sokma amacı değil de, sunucuya sokup oyuncuları rahatsız ettirme veya reklam yaptırma amacı olan bot programları da mevcut, bunlar bir de Türkiye proxy adresleri kullanıyorlarsa bir kişi elindeki yazılımla sunucuya birçok bot sokabilir fakat dediğim gibi bu botlar sunucuyu laga sokmaz veya çökertmez, sadeceye sunucuya aynı anda birçok oyuncu sokup bu oyunculara istediğini yaptırabilir. Bu programlar da zaten genelde yabancı kişilerin tasarlayıp piyasaya para karşılığında sürdüğü programlardır.
Crash, exploit veya kod açığı gibi bir takım unsurları da engellemek için yukarı mesajlarda arkadaşın paylaştığı keyubunun paketini kullanabilirsiniz, bunlar büyük oranda sunucudaki bugları kapatacaktır fakat antibot veya antiddos özelliğine sahip değillerdir.
Umarım yardımcı olmuştur. :)

teşekkür ederim

konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl