Çözüldü Bot Koruması Skripti Vardı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yiğit_15226426

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
72
Minecraft
DestroyerSlayer_

Discord:

Dropex2#3234

Merhabalar
Bot koruması için bir skript vardı ve ben nedense ücretsiz paylaşıldı diye hatırlıyorum.

Skript şöyle idi;

login yaptıktan sonra bi menü açılıyordu. ortada kırmızı renk vardı. Tıklıyordun bot koruması geçildi falan diyordu

Bence o skript yerine proxy engelleyen bir bot plugini kurman daha mantıklı çünkü anlattığın kadarıyla o skript sadece giren oyuncunun bot olup olmadığını anlıyor ama sunucuya zaten saniye 1000 kişi girdiği için ilk saniyesinde sunucu çökücektir.Hem proxy engelleyen bir plugin hemde onu kurman daha sağlıklı olucaktır.

Bence o skript yerine proxy engelleyen bir bot plugini kurman daha mantıklı çünkü anlattığın kadarıyla o skript sadece giren oyuncunun bot olup olmadığını anlıyor ama sunucuya zaten saniye 1000 kişi girdiği için ilk saniyesinde sunucu çökücektir.Hem proxy engelleyen bir plugin hemde onu kurman daha sağlıklı olucaktır.
Şöyle diyeyim;

Bot plugini var ve saldırılarda şuana kadar bot giremedi. Fakat şimdi bi çakma lobiye bu skripti istiyorum sebebi ise adam 1 adet bot atar çakma lobiye register ve login yaptırır ondan sonra zaten çakma lobi otomatik olarak asıl minigames olan servera ışınlıyor. Bu yüzden bot minigamesde oluyor

İlk önerim authme configden aynı ip girişini 2 ye indirmen fakat kullanan kişi proxyle saldıracaksa proxyleri engelleye bilirsin.
Fakat bu
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
işini görebilir lag yaratmıyor bir zamanlar bende kullanıyordum

Skript yerine eklenti tercih etmeni altını çizerek söylüyorum.

Kod:
#Bukkit.yml > connection-throttle: {4000} kısımını {-1} Yapınız!
options:
    p: &8[&7&lSorumsuz&e&lNetwork&8]
    Atilma-Mesaji: &3&lLutfen Tekrar Giris Yapin&7!&r
    perm-mesaj: &cBunun Icin Yetkiniz Yok!
    menu-isim: &bBot Koruma &3Menusu

on first join:
    kick player due to "{@p} {@Atilma-Mesaji}"

on join:
    if {giriskorumasi} is true:
        stop
    else:
        if {ilkgiris.%player%} is not set:
            set {ilkgiris.%player%} to true
            stop
        if {ilkgiris.%player%} is false:
            set {ilkgiris.%player%} to true
            stop

on quit:
    set {ilkgiris.%player%} to false

command /girisayarlari [<Text>]:
    permission: giris.admin
    permission message: {@p} {@perm-mesaj}
    trigger:
        if arg 1 is not set:
            open chest with 1 rows named "{@menu-isim}" to player
            if {giriskorumasi} is true:
                format slot 4 of player with gray dye named "&8[&bBot Korumasi&8] &cKAPALI" with lore "&aTıklayarak Bot Korumasını Acarsınız!" to close then run [make player execute command "/girisayarlari ac"]
            else:
                format slot 4 of player with light green dye named "&8[&bBot Korumasi&8] &aAKTIF" with lore "&cTıklayarak Bot Korumasını Kapatırsınız!" to close then run [make player execute command "/girisayarlari kapat"]
        else:
            if arg 1 is "kapat":
                send "{@p} &cBot Koruması Kapatıldı!"
                set {giriskorumasi} to true
                stop
            if arg 1 is "ac":
                send "{@p} &aBot Koruması Açıldı!"
                set {giriskorumasi} to false
                stop
Arşivimde şöyle bir skript buldum. Dener misiniz ? Sorununuz çözülürse belirtmeyi unutmayın.

Skriptle bot koruması sağlamazsın.Hatta sağlamak isterken daha çok lag sokarsın.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu eklenti sağlam bir eklentidir.Ama leak indirmeye çalışma.Leakı engellemek yerine daha çok zorlar.Veya saldırı anında whitelist açmakta birazda olsa saldırıyı durdurur.Bot saldırısı esnasında botların girmemesi önemlidir.Girdikten sonra sunucudan atman hiçbir işe yaramaz.

Sunucunuzu seviyor ve yaşatmak istiyorsanız parasını verip adam akıllı bir bot koruma plugini satın alacaksınız. Skript ile bilmem ne ile bot koruması proxy koruması sağlanmaz, sağlanamaz.

Bence Skript Değilde Proxy Koruması Eklerseniz Daha İyi Olur.

Sunucuyu direkt olarak etkileyen bir olayı Skript ile durdurmaya çalışman saçma. Spigot'ta bir çok eklenti bulunmakta.
bu eklenti ücretsizdir ve 1.7 - 1.14 arası tüm eklentileri desteklemektedir. Bunu deneyebilirsin.

Ben zaten bot koruma plugini kullanıyorum bir sıkıntısı yok

fakat şöyle çakma lobiden loginden sonra direkt aktarım olduğu için sadece 1 adet botu mesela login yaptırarak skyblock'a sokabilir ve onun ağzından birşeyler falan yazdırabilir. bu yüzden o skripti istiyorum ve hoş duruyor. bot koruması zaten var.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl