wescvavv7415
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 4
BloodyX#4069
şöyle birşey var ki botu skriptle asla engellemeyesiniz %20 engellersinizBeyler bot yiyirum süreklİ
bana şöyle skript yapar mısınız
adam oyuna girmeden [ özellikle dikkat edin ] atıcak
ve { bot olmadığı nereden bilek tekrar gir }diyip rekrar girince { bot olmadığın anlaşıldı } diyecek
lütfen PHP biçiminde ATın
Dediğin kolay :D Ama Şöyle Bir Şe Var işine yaramaz :D Yani Demek İstediğim sunucun tek ise yani hub değilse AntiJoinBot ACC[Bu hile İçin] NoCheatPlus öneririm Ayrıca Dediğini yaparsan sıkıntı çıkarabilirsen benim dediğimi yaprarsan ölür müsün :D
BloodyX#4069
On Join:
if {KicklemeTime.%Player%} is equal Than "1":
Cancel Event
Execute Console Command "Kick %Player% BotKorumasiTekrarGiriniz"
Set {KicklemeTime.%Player%} To 0
On First Join:
Execute Console Command "Kick %Player% BotKorumasiTekrarGiriniz"
On Quit:
Set {KicklemeTime.%Player%} To 1
On Kick:
Oyuna girmeden ats@??[DOUBLEPOST=1467915811,1467915193][/DOUBLEPOST]Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
indir kafan rahat skript le engellemeyesen
ilk girişte kick yer ama sunu unutma botu böyle engellemeyesenKod:On Join: if {KicklemeTime.%Player%} is equal Than "1": Cancel Event Execute Console Command "Kick %Player% BotKorumasiTekrarGiriniz" Set {KicklemeTime.%Player%} To 0 On First Join: Execute Console Command "Kick %Player% BotKorumasiTekrarGiriniz" Set {KicklemeTime.%Player%} To 0 On Quit: Set {KicklemeTime.%Player%} To 1 On Kick: Set {KicklemeTime.%Player%} To 0
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Lutfen cevaplayın oyuna girmeden atma yok m??Oyuna girmeden ats@??
BloodyX#4069
sen dediklerimi yap bot yersen bana söyle sen okOyuna girmeden ats@??[DOUBLEPOST=1467915811,1467915193][/DOUBLEPOST]
Lutfen cevaplayın oyuna girmeden atma yok m??
if {KicklemeTime.%Player%} is equal Than "1":sen dediklerimi yap bot yersen bana söyle sen ok
[DOUBLEPOST=1467952752][/DOUBLEPOST]On first join:
Cancel event?[DOUBLEPOST=1467952023,1467924608][/DOUBLEPOST]
oyuna girmeden atıyor değil mi ?
if {KicklemeTime.%Player%} is equal Than "1":sen dediklerimi yap bot yersen bana söyle sen ok
Çalışmaz Ama Skript Çalıştığını Varsayar Bu DediğinOn first join:
Cancel event?
on quit:
cancel event
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!