Çözüldü Bot Engelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dnef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 729
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dnef

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
Antow_07

Discord:

Lonqon

Merhaba 1.16.5 sunucun için bri bot engelleme plugini arıyorum sunucu performansını düşürmeyecek birşey acaba varmı?

Merhaba,

Bot saldırıları için güvenlik duvarı ayarı yapılabilir, yapılması için hosting firmanıza başvurabilirsiniz. Ek olarak sunucunuza Bungeecord gibi proxy sunucu kurarak bot saldırılarını engelleyebilirsiniz. Bir Bungeecord eklentisi olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi kullanabilirsiniz. Alternatif eklenti olarak hem Bungeecord hem de Spigot destekli olan
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisi de kullanabilirsiniz.

flamecord

Merhabalar bu eklentiyi öneririm hem ücretsiz hem de %100 korumasa bile botların büyük bir kısmını inaktif kılacaktır iyi forumlar dilerim <3
https://www.spigotmc.org/resources/ultimate-antibot-⚡-firewall-anti-vpn-⚡-bungeecord-spigot-600-servers.93439/updates

@Dnef Merhaba, yardım ve destek konunuzda 6 gündür etkileşim bulunmamaktadır. Gelen yanıtlar üzerinden yardım aldığınız konunuz çözüldü ise konuyu çözüldü olarak işaretleyebilir misiniz acaba ? İyi günler dilerim.

dostum linsa'nın eklentilerinden uzak dur xCord best.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl