inflamex
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 29
- Minecraft
- Berat0625
Discord:
Berat|_0625_
Berat|_0625_
on connect:
if {safewall::%player%} is not set:
if player doesn't have permission "safe.giris":
kick the player because "&MC-TR&fNetwork &bTekrar giriş yapın."
wait 0.3 second
set {safewall::%player%} to 1
stop
on quit:
delete {safewall::%player%}
on skript start:
delete {safewall}
Berat|_0625_
Maalesef işe yaramadı hala ddos saldırıları var. ilgilendiğiniz için teşekkürlerKod:on connect: if {safewall::%player%} is not set: if player doesn't have permission "safe.giris": kick the player because "&MC-TR&fNetwork &bTekrar giriş yapın." wait 0.3 second set {safewall::%player%} to 1 stop on quit: delete {safewall::%player%} on skript start: delete {safewall}
Hosting firmanız ile görüşün onlar size yardımcı olucaktır.Maalesef işe yaramadı hala ddos saldırıları var. ilgilendiğiniz için teşekkürler
Berat|_0625_
Başvurdum sunucum batıhost adamlar diyorki size başka bir sunucu vereceğiz 2 haftadır bekliyorum vermelerini yoksa arayıp sövcem harbiden :)Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
DDOS için ise Hosting firmanıza başvurun.
zen#3445
Berat|_0625_
anti bot ultra plugini işe yarar mı araştırdım birazDdos plugin veya skript önleyemezsin.
zen#3445
anti bot ultra plugini işe yarar mı araştırdım biraz
Ddos için hosting firmanızla görüşmeniz gerek, Bot sentry satın alabilirsinizanti bot ultra plugini işe yarar mı araştırdım biraz
Berat|_0625_
adamlar ilgilenmiyor ki 2 hafta sonra yeni bir sunucu vereceğiz dediler hala ses seda yok anlamadımDDoS saldırılarını hiçbir şekilde eklenti ile engelleyemezsiniz. DDoS saldırılarını sadece hosting firmanız engelleyebilir.
Whatsapp ile ulaşmayı deneyin.adamlar ilgilenmiyor ki 2 hafta sonra yeni bir sunucu vereceğiz dediler hala ses seda yok anlamadım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!