gecicimutluluk
evet yapımcı herhangi bir çözüm önermediBu videoyu Vulcan AC discord grubuna atıp neden hileyi algılayamıyor diye sordunuz mu?
Uzun zamandır yüksek sürümler için AC arayışındayım ama sanki hiçbir AC düzgün algılayamıyor gibi
yok baya vurdu 6bloktan video dışındada baya denedim reach 6 bloktan vuruyor adam matrix performans düşüklüğü oluyordu başka bildiğiniz var mıVulcan sürekli bir check işlemi yapmaz, vulcan sadece oyuncu 2-3 defa mesela reach hilesi açtığı zaman işlevi olur pek etkili bir anti-cheat değil sürekli check yapmasını istiyorsanız. Matrix'e bakabilirsiniz.
gecicimutluluk
Hile kullanan kişi hangi hile clientini kullanıyor? Spartan denemediyseniz birde onu deneyin onun dışındayok baya vurdu 6bloktan video dışındada baya denedim reach 6 bloktan vuruyor adam matrix performans düşüklüğü oluyordu başka bildiğiniz var mı
Shozem
XBrexorX#2521
Client engelleme için + olarak ModChecker eklentisinide kullanabilirsiniz.grim ac çok iyi vape bile engelliyo sildim vulcanı
modchecker mı kaldı be client engellemede artık bypasss lanıyorClient engelleme için + olarak ModChecker eklentisinide kullanabilirsiniz.
XBrexorX#2521
Eklentiye göre değişiyor o aslında da mesela kendi kullandığım bir eklentide hile vb. nin indirildiği dosya konumunu yazıyorsun eklenti eğer var ise oyuna sokmuyor fakat bypasslanabilir bu. Ama nasıl bypasslanabileceğini bilmeyen kişiler için iyi olduğunu düşünüyorum. Tabii ki kullanıp kullanmamak size kalmış biz bir şey diyemeyiz. Hile koruma önerisi olarakta Vulcanı zaten siz deneyimlediniz, matrix performans sorunu yaratıyor diyorsunuz. Spartanıda ben deneyimledim şuan sunucumda pek işlevli çalışmıyor öyle diyebilirim. Sürümden kaynaklıda olabilir. GrimAC de pvp konusunda iyi diye biliyorum ben. Zaten üstte GrimAC çok iyi yazmışşınız, ve grimAC içinde ekstaradan bir konu oluşturmuştunuz zaten.modchecker mı kaldı be client engellemede artık bypasss lanıyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!