💵Boşuna Para Vermişim" Dediğiniz Şey Nedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ILoveMaju^^

Her Bahar Aşık Olurum Rüzgar Olur Yağmur Olurum
Elmaslar
1.888
Minecraft
ILoveMaju09

Discord:

ilovemaju

Selam MC-TR Ailesi! 😬
Herkesin bir "keşke"si vardır.
Büyük bir hevesle aldığınız, ancak sonradan neredeyse hiç kullanmadığınız veya hiç işe yaramayan o en pişman olduğunuz para harcaması neydi?
(Bir oyun, kıyafet, elektronik eşya, kurs vb.) Bu pişmanlığınız size ne öğretti?
Yorumlarınızı aşağıda paylaşın! 👇

Lise zamanında çok incelemeden aldığım bi anda popüler olan Vivo Y16 telefonu almak 5000 TL Almıștık çokta güzel ama oyun performansı kötü o yüzden sevmiyorum o kısmını sadece 😅

Kumar, Kumar ve Kumar. Tamam durumum çok şükür iyi ama oynamasam şuan da daha iyi yerlerde olabilirdim günlük en az 3.000 ila 15.000 TL arası Kumar'a param gidiyor. Tabii ki bazı durumlarda geliyor, kazanıyorum ama genelde kaybeden hep ben oluyorum ve vazgeçemiyorum. Artık bu kumara bir çözüm bulunmalı. Bağımlılıklardan kurtaracak şey, bunların tamamen engellenmesi olmalı.

Kumar, Kumar ve Kumar. Tamam durumum çok şükür iyi ama oynamasam şuan da daha iyi yerlerde olabilirdim günlük en az 3.000 ila 15.000 TL arası Kumar'a param gidiyor. Tabii ki bazı durumlarda geliyor, kazanıyorum ama genelde kaybeden hep ben oluyorum ve vazgeçemiyorum. Artık bu kumara bir çözüm bulunmalı. Bağımlılıklardan kurtaracak şey, bunların tamamen engellenmesi olmalı.
Çook geçmiș olsun cidden bu tür bağımlılıklar zor oluyor bırakılmasıda imkansız gibi duruyor ama biraz çaba biraz inat bașka șeyler uğrașla ne bileyim hiç bu duruma düșmediğimiz için buradan konușmak kolay oluyor ama eminim ki çok zor bir durumdur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl