ByVoxar
merhaba itemsadder eklentisi var ise yapabilirsinizArkadaşlar TAB pluginindeki BossBar:true yapıp oraya isim para gibi şeyler ekleyeceğim ama altında duran bar gerçekten çok çirkin duruyo onu nasıl transparan hale getirebilirim? Oraxen'im var.
Oraxen var onla yapılmıyormu?merhaba itemsadder eklentisi var ise yapabilirsiniz
bunuda kullanabilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ByVoxar
lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?Oraxen var onla yapılmıyormu?
Açık kaynaklı olduğu için buildleyip kullandımlisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Ücretli değil mi?Nexo kullanmanızı öneririm
ByVoxar
hocam assets dosyasına girinAçık kaynaklı olduğu için buildleyip kullandım
ByVoxar
hocam konuya destek vermiyecek isen lütfen konuyu uzatma beni sakın kötü biri olarak algılama konu uzuyor gereksiz yere insanların tercihine karışmayalım destek kategorisi buraDostum ücretli ancak bedava bedava nereye kadar gideceksin elbet bir ücret ödemen gerekecek biryerden sonra.
teşekkürlerhocam konuya destek vermiyecek isen lütfen konuyu uzatma beni sakın kötü biri olarak algılama konu uzuyor gereksiz yere insanların tercihine karışmayalım destek kategorisi bura
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!