Çözüldü Bossbaradki barı kaldırmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duckxaxa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 54
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duckxaxa

Koydum Çalışma Masasını
MinePass
Elmaslar
6

Discord:

_kastntksk3oi_

Arkadaşlar TAB pluginindeki BossBar:true yapıp oraya isim para gibi şeyler ekleyeceğim ama altında duran bar gerçekten çok çirkin duruyo onu nasıl transparan hale getirebilirim? Oraxen'im var.

Oraxen var onla yapılmıyormu?
lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

lisanslı eklenti yardımı için; satın aldığınız site üzerinde görünecek şekilde indirme yazısı, tarih ve saatin bulunduğu ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?
Açık kaynaklı olduğu için buildleyip kullandım

Dostum ücretli ancak bedava bedava nereye kadar gideceksin elbet bir ücret ödemen gerekecek biryerden sonra.
hocam konuya destek vermiyecek isen lütfen konuyu uzatma beni sakın kötü biri olarak algılama konu uzuyor gereksiz yere insanların tercihine karışmayalım destek kategorisi bura

hocam konuya destek vermiyecek isen lütfen konuyu uzatma beni sakın kötü biri olarak algılama konu uzuyor gereksiz yere insanların tercihine karışmayalım destek kategorisi bura
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl