Çözüldü bossbar can

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Agent3876

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Nxyzhan

Discord:

agent3876_

content.webp
Adama vurunca bossbarda adamın canı/maks canı ve ne kadar vurduğumuzu görmeyi nasıl yaparız Adamın canı 20-15 arasındaysa yeşil 15-5 arasındaysa sarı 5-0 arasındaysa kırmızı yapa bilen biri yazarsa sevinirim

Ekli dosyayı görüntüle 284861Adama vurunca bossbarda adamın canı/maks canı ve ne kadar vurduğumuzu görmeyi nasıl yaparız Adamın canı 20-15 arasındaysa yeşil 15-5 arasındaysa sarı 5-0 arasındaysa kırmızı yapa bilen biri yazarsa sevinirim
BossBarHealth
  • BossBarHealth pluginini indir ve sunucuna kurun hocam
  • config.yml dosyasını açın
  • Show-Damage: true ayarını aktif et (Vurduğun hasarı parantez içinde gösterir).
  • Renk Değişimi: Pluginin ayarlarında can yüzdesine göre ( %75 green, %25 yellow, %10 red gibi) renk atama bölümü bulunur.
  • Bar-Text kısmını şöyle düzenle: %victim% %health%/%max_health% (-%damage%)

BossBarHealth
  • BossBarHealth pluginini indir ve sunucuna kurun hocam
  • config.yml dosyasını açın
  • Show-Damage: true ayarını aktif et (Vurduğun hasarı parantez içinde gösterir).
  • Renk Değişimi: Pluginin ayarlarında can yüzdesine göre ( %75 green, %25 yellow, %10 red gibi) renk atama bölümü bulunur.
  • Bar-Text kısmını şöyle düzenle: %victim% %health%/%max_health% (-%damage%)
orda öyle bişey yok ve ben bunu ai sayesinde kolay bi pluginle yaptım

orda öyle bişey yok ve ben bunu ai sayesinde kolay bi pluginle yaptım
Alternatif olanları var tabii
Betterbosbar
Barhealth
mmobars
Siz hangisini kullandınız ve ayriyetten orda öyle bişey yok demişiniz de nerede tam olarak dosya içindemi dosya içinde ise config her pluginin içinde var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl