Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇözüldüBoss skriptine daha çok vuran boss'u kessin istiyorum :)
MERHABA ARKADAŞLAR BİR BOSS SKRİPTİM VAR KENDİM YAPTIĞIM FAKAT BOSSUN CANINI 1000 DEN 10'A DÜŞÜRÜYORLAR BAŞKASI GELİP SON VURUŞU YAPINCA ÇALABİLİYOR :/ BUNU SKRİPTE NASIL BİR ŞEY EKLEYİP ENGELLEYEBİLİRİM ACABA,
Öncelikle oyuncular boss'a vurduklarında örneğin "{boss1damage::%player%}" böyle bir değişkene 1 eklenmeli. En sonunda boss öldüğünde bu değişkeni looplayıp en fazla kim hasar verdiyse ödülleri ona verebilirsiniz.
Ayrıca bossun canı "{bosshealth::boss1}" olsun mesela. Bu başlangıçta 1000 ise oyuncular vurduğunda 800'e düşerse yanında 10 zombi spawnlanmasını ayarlayabiliriz.
Kullandığınız skripti buraya atarsanız düzenleyip size geri atabilirim. Eğer skriptinizi paylaşmak istemiyorsanız özelden atabilirsiniz.
Örnek:
Kod:
on damage:
if victim is a zombie:
if victim's display name is "&aBoss 1":
add 1 to {boss1damage::%attacker%}