ihalitisbackk
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- halitisbackk
Discord:
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
Salvadore#1453
iKaanStrafe
Salvadore#1453
ihalitisbackk#7699
1.18.2 Destekliyor mu? sitede max 1.17 yazıyor.pluginine bir göz at istersen?Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ihalitisbackk#7699
Elinizde öyle bir skript mevcut mu mythic mobs'da deneyebilirim.yazdığınız ilk 3 kişiye ödül vermesi isteğinizi görmedim. kusura bakmayın. Çözüm Önerisi;
Pluginden boss'a en çok hasar veren ilk 3 kişiyi çekip basit bir skript yapmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum. (mythic mobs ve vanilla bosses pluginleri bunu destekliyor mu bilmiyorum.)
Salvadore#1453
Birazcık daha araştırdıktan sonra istediğiniz özelliği sağlayan mythic mobs plugininin addonu olan BossesExpansion Adlı Addonu buldum. Addon Link:Başlıkta'da belirttiğim gibi boss pluginine ihtiyacım var. fakat en çok hasar veren 3 kişiye ödül vermesini istiyorum bunu nasıl sağlayabilirim. mythic mobs plugininde bu özelliği bulamadım. biraz aciliyeti var yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
ihalitisbackk#7699
O plugin sunucumda uyum sağlamıyor hocam.Birazcık daha araştırdıktan sonra istediğiniz özelliği sağlayan mythic mobs plugininin addonu olan BossesExpansion Adlı Addonu buldum. Addon Link:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ihalitisbackk#7699
yani ücretli de olabilir. fakat fiyatının yüksek olmasını istemiyorum.Birazcık daha araştırdıktan sonra istediğiniz özelliği sağlayan mythic mobs plugininin addonu olan BossesExpansion Adlı Addonu buldum. Addon Link:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Salvadore#1453
mythic mobs plugininde addon ekleme kısmı bulunuyor mu?O plugin sunucumda uyum sağlamıyor hocam.
Ekli dosyayı görüntüle 207620
ihalitisbackk#7699
Nasıl yani?mythic mobs plugininde addon ekleme kısmı bulunuyor mu?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!