Boss Eklenti Tanıtımı
Canavarlar ile kapışmaya hazır mısın?
Faction sunucunuz için güzel eklenti mi arıyorsunuz? O zaman bu güzel eklentinin tam sizlere göre olduğunu düşünüyorum. İlk önce konu aldığımız bu eklentinin ücretli olduğunu söylemek isterim. Bununla birlikte bu eklenti 1.8 ile 1.14.3 sürümleri arasını sorunsuzca desteklemektedir. Bu eklentimiz "Paper Spigot" sunucularda ufak sorunlar çıkarabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 78902
Boss Eklentisi Nedir?
Konu aldığımız bu eklentinin diğer canavar eklentilerine göre çok daha farklı olduğunu söyleyebilirim. Bu eklenti sayesinde kendi yaratığınızı kendiniz oluşturabilirsiniz. Bununla birlikte oluşturacağınız yaratığın can, güç, eşya, zırh ve yaratığın ismini kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Kendi yaratığınızı oluşturduktan sonra elinize bir yumurta gelecek. Bahsettiğim yumurta ile birlikte kendi Boss bölgenizi istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra bahsettiğimiz bu bölgeleri iptal edebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 78903
"Peki nasıl ayarlayacağız?" gibisinden sorular sorduğunuzu biliyorum. İlk olarak "Boss" bölgesine için bir mekan yapın. Yaptınız mı? Mekan yaptırdıktan sonra elimize yumurtayı alıyoruz. Yumurtayı yaratığın doğaca blok üstüne koyuyoruz. Daha sonra sunucu içerisinde oynayan oyuncularınız koyduğunuz yaratık ile zorlu savaşa girebilir. Bir oyuncunuz koyduğunuz yaratığı kestikten sonra mutlaka ödül alır. Bu ödülü yaratığınızı ayarlarken kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Bunun yanı sıra yaratığın doğma süresini de kendiniz rahat bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Doğma süresini ayarlamazsanız 1 saat de bir doğar.
Bu eklentinin bir özelliği daha var. Şahsen bu özelliğin muazzam bir özellik olduğunu düşünüyorum. Örneğin oyuncunuz canavara saldırıyor. Oyuncunuzun bir vuruşunda yaratığın ne kadar canının gideceğini vs. ayarlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra oyuncularınız yaratığa saldırırken yaratık onlara ansızın ışınlanabilir. Bu özelliği tabii ki de kendiniz aktif etmeniz gerekecektir. Üstüne üstlük oluşturduğunuz canavar girdiği savaş sırasında oyuncuya zehirli bir iksir veya kendi ayarladığınız iksiri belli aralıklara atabilir. Bu arada oluşturduğunuz canavar isterseniz oyuncuları yakabilir. ( Oyunculara çok zarar verir. )
| KOMUTLAR |
|---|
Bu eklentinin komutları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için aşağı kısımı incelemeniz yeterli olacaktır. |
| Gerekli Komutlar | Komut İzinleri | Komut Açıklaması |
|---|
/b new<isim> <yaratık | boss.command.new | Bu komut ile birlikte yaratığınızı oluşturabilirsiniz. |
/b remove <isim> | boss.command.remove | Oluşturduğunuz yaratığı tamamen siler. |
/b get <isim> | boss.command.egg | İsmini yazdığınız yaratığın yumurtasını verir. |
/b butcher <koordinat/dünya> | boss.command.butcher | Yaşayan yaratığı tamamen öldürür. |
/b region <koordinat> | boss.command.region | Seçtiğiniz yaratığın doğacağı bölgeyi belirler. |
/b tools | boss.command.tools | Bu komut bir menü açar ve ayarları ayarlarsınız. |
/b list | boss.command.list | Oluşturduğunuz bütün yaratıkları listesiyle gösterir. |
/b reload | boss.command.reload | Eklentiyi tamamen yeniden başlatır. |
/b komudu yerine alternatif /boss komudunu kullanabilirsiniz.
Eklentiyi Nasıl Satın Alabilirim?
Konu aldığımız bu eklentiyi "Spigot" sitesi üzerinden rahat bir şekilde satın alabilirsiniz. Bu eklentinin sahibi eklentiyi 9.47 Euro'ya satıyor. Günümüzün dövizi ile birlikte 60.95 TL'ye denk geliyor. Aşağı kısımda bulunan bağlantıdan eklentinin kendi satış sayfasına gidebilirsiniz. Eklentinin "GitHub" sayfasına gitmek isterseniz
bağlantısına tıklamanız yeterli olacaktır.
EKLENTİYİ SATIN AL
Bu eklentinin satış sayfasına gitmek için bu
bağlantıya tıklayın.
Not : Vault eklentisi olmadan eklenti kesinlikle çalışmamaktadır. |
Eklenti Tanıtım Videosu
Aşağı kısımdan bu eklentinin tanıtım videosunu rahat bir şekilde izleyebilirsiniz. Eklenti hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmeniz için bu videoyu mutlaka izlemenizi öneririm. Bu video içerisinde komutlardan vs. bahsediyor. Bu arada aşağı kısımda olan video Türkçe dilinde değildir. Bu yüzden alt yazı bölümünden mutlaka Türkçe dilini seçmeyi unutmayın.
| GENEL AYAR MENÜSÜ
Bu bölüm sayesinde kendi yaratığınızın ismini, canını, yapabileceği şeyleri, giyeceği setleri, eşyalarını, doğacağı bölgeyi, vereceği hasarı, atacağı iksiri, tecrübe puanını, sesini, hızını, götüreceği canı, ani ışınlanmasını ve yaratığı öldürdüğümüz zaman yaratığın üzerinden düşeceği eşyaları istediğiniz bir şekilde ayarlayabilirsiniz. |
| EŞYA DÜŞÜRME MENÜSÜ
Bu menü sayesinde canavarın üzerinden düşüreceği eşyaların şanslarını ayarlayabiliriz. Bunun yanı sıra var olan eşyaları kendinizin istediği gibi değiştirebilirsiniz. Bu gösterdiğim menüden dilerseniz şans oranını sistemini tamamen kaldırabilirsiniz. |