Çözüldü Bosbar yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammet.Ali

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
1
Minecraft
mamicim41

Discord:

mamicim41

Merhabalar bosbar a nasıl timpfly zamanını eklicem

Merhaba, öncelikle PlaceholderAPI destekleyen bossbar eklentisine veya boosbar özelliğini barındıran bir eklentiye ihtiyacınız var. Benim önerim TAB eklentisi olacaktır, eklentiyi kurduktan sonra config dosyasından bossbar'ı bulun ve aşağıda verdiğim ayarı onunla değiştirin.

Kod:
bossbar:
  enabled: true
  toggle-command: /bossbar
  remember-toggle-choice: false
  hidden-by-default: false
  bars:
    ServerInfo:
      style: PROGRESS
      color: '%animation:barcolors%'
      progress: '100'
      text: '&aAda Fly'ın bitesine;&e %tempfly_time-days%&6 gün&e %tempfly_time-hours%&6 saat &e%tempfly_time-minutes%&6 dakika&e %tempfly_time-seconds%&6 saniye kaldı!'

TAB eklentisi için:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İyi forumlar <3

Teşekkürler eve gecince denicem benim tab eklentim bozuk ilk onun duzeltmem lazim ondan sanat denerim

Teşekkürler eve gecince denicem benim tab eklentim bozuk ilk onun duzeltmem lazim ondan sanat denerim
Bozuk değildir uygun sürüm kullanmıyor olabilirsin ya da WARN veriyorsa belirli alanlarda ki bölümleri ayarlamamış olabilirsin. Ekstra çoklu kullanmak istersen ultrabossbar eklentisini indir.

konu devam ediyor

konu devam ediyor
Eğer bahsettiğim yöntem işe yaramadıysa bunu belirtmeniz gerekiyor, biz bunu bilemeyiz... Ayrıca normal şartlarda çalışabilecek bir yöntem, eğer her şeyi doğru yaptıysanız.

İyi forumlar <3

usta onu denemedım bossbar eklentisi var bossbar eklentısı ıcın lazım senin verdıgını bossbara denedim ama olmadı
Eğer bahsettiğim yöntem işe yaramadıysa bunu belirtmeniz gerekiyor, biz bunu bilemeyiz... Ayrıca normal şartlarda çalışabilecek bir yöntem, eğer her şeyi doğru yaptıysanız.

İyi forumlar <3

usta onu denemedım bossbar eklentisi var bossbar eklentısı ıcın lazım senin verdıgını bossbara denedim ama olmadı
Kullandığınız bossbar eklentisinin papi destekleyip-desteklemediğini lütfen kontrol edin. Benim bahsettiğim TAB eklentisinde yer alan bir özellikti.

Aşağıda ki ifadeyi papi destekleyen herhangi bir eklentiye yerleştirirseniz zaten çalışacaktır.
&aAda Fly'ın bitesine:&e %tempfly_time-days%&6 gün&e %tempfly_time-hours%&6 saat &e%tempfly_time-minutes%&6 dakika&e %tempfly_time-seconds%&6 saniye kaldı!

Eğer çalışmıyorsa papi'nin eklentinizin expansion'ını kayıt edip/etmediğine bakın (/papi list). Ayrıca bir hata varsa (görsel olarak) bunu bizimle paylaşıp daha hızlı yardımcı olabileceğimizi de unutmayın. <3

Papi kullanım:
%tempfly_time-days%
%tempfly_time-hours%
%tempfly_time-minutes%
%tempfly_time-seconds%

skript varmı gostermek ıcın

yardım için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl