Çözüldü bos plugini veya skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Thomas Shelby

Tabanları Yağlama Vakti
Elmaslar
336
Minecraft
dragondemon68

Discord:

Sherlock#5773

Merhaba beyler istediğim tek şey 3-4 tane bos yapabileceğim skript veya plugin mesela düşen itemleri ayarlıyabileceğim düşen itemlerin drop şansını bosun canını ve olursa skillerini ve hasarını ayarlamak istiyorum bunun skriptini yapabilen veya pluginini önerecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

NOT: (
Mhytic mobs ve ob-boss pluginlerini önermeyin ikiside buglu)

Merhaba beyler istediğim tek şey 3-4 tane bos yapabileceğim skript veya plugin mesela düşen itemleri ayarlıyabileceğim düşen itemlerin drop şansını bosun canını ve olursa skillerini ve hasarını ayarlamak istiyorum bunun skriptini yapabilen veya pluginini önerecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Böyle bir skript veya plugin bende arıyorum elinde olan paylaşabilir mi ?

Şöyle bir şey yaparsanız daha iyi olur bos öldükten 20 sn sonra tekrar bos doğsun 1 tane boss yapmanız yeterli olabilir variablelerini değiştirip yenilerini yapabilirim

EpicBoss plugini var

EpicBoss plugini var
2 dakika şunu yapamazmısın x isimli bos öldüğünde yere 1 elmas kılıç at mesela şöylebir şey çok az bir skript bilgim var

Kod:
zombi öldüğünde:
    ismi buysa "ander":
        yere bir elmas kılıç at ismi "Anderin Kılıcı"
        20 saniye bekle
        execute console command "bossolustur"

komut /bossolustur:
    trigger:
        x kordinatina world dunyasina "Ander" adli zombi dogur
        ve cani 3000 olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl