admiraldus
DEVASTATE
- Elmaslar
- 1.681
- Minecraft
- admiralduski
Discord:
admiraldus#6660
Öncelikle herkese selamlar.
Biliyorsunuz ben konu tasarımları yapıyorum ve forumda bu işe başlayan bazı insanlar olabiliyor. Çoğu kişi bırakıyor bazıları devam ediyor gibi oluyorlar ama nafile. İşte geçenlerde biriyle bu konu hakkında konuşuyordum. Kendisi @DarkSideTR'dir. Benim işi çözdüğünü ve kendi tarzını bulacağını falan söyledi. Bu konuşma şu şekilde başladı: Kendisi benim satış konumun tasarımını deneme amaçlı kopyalamış ve ben bu konuda kendisiyle konuşuyordum.
İşte bugün kendisi bir tasarım yapmış. Konu silindi fakat yaptığı tasarımı aşağıda spoiler içinde bırakıyorum.
Tasarım, benim son zamanlarda kullandığım tek sayfa konu tasarımlarını parçalara bölerek yaptığım gibi yapılmış. Yani daha ilk baştan benim tarzımı kullanıyordu. Bunun dışında en son kısımda görüyorsunuz ki opaklığı düşürülmüş kalın yazıların önüne bilgiler girilmiş. Ben bunu kısa süre önce yapmış olduğum Elzem Craft tasarımında kullanmıştım. O tasarıma buradan ulaşabilirsiniz. Bunları söylediğim zaman görmediğini söyledi ki bu tamamen yalandır. Üstüne üstlük oruçlu oruçlu yalan söylemeyeceğini söyledi. Bu da dini kullanarak kendini koruma çabasıdır ki acizliktir. Bunun üzerinde Discord'da şu şekil söylemlerde bulundu.
Burada gerekli kısımları sizlere gösterdim. Diğer kısımlar biraz daha özel kısımlardır. Ama bu olayı herkesin görmesi için konuyu silmemek gibi bir düşüncemin olduğunu burada açık açık belirtiyorum ve gösteriyorum. Özetle böyle kişileri ben ne bu forumda ne de bu piyasa barındırtırım. Bu tür kişiler boş kişilerdir ve sadece boş laflar söylerler. Bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum.