Çözüldü Boş Bossbar Nasıl Yapılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mtsaltindagli

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
4
Minecraft
MelihTalha0019
Aşağıya koyduğum gibi bir bossbar nasıl yapabilirim itemsadder plugini bende var bide scoreboarddada aynısını yapabilirmiyiz yardım edebilrimisiniz

Ekli dosyalar

• bossbar.webp
    bossbar.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 104
Aşağıya koyduğum gibi bir bossbar nasıl yapabilirim itemsadder plugini bende var bide scoreboarddada aynısını yapabilirmiyiz yardım edebilrimisiniz
Merhaba destek sağlamadan önce itemsadderin size ait olduğunu doğrulanması için satın aldığınız siteye girip tam ekran ekran görüntüsü paylaşmalısınız.

Sunucu sürümün neyse kendi oyununda da aynı sürümü aç daha sonra %appdata% ile minecraft ın kurulu olduğu dizine git versions klasöründe sunucu sürümünü bul sağ tıkla rar ile aç assets klasörünü masaüstüne çıkar içerisinde kullanmadığın yada kullanmayacağın ne varsa sil, bossbar png sini bul hangi rengi kullanmak istiyorsan görselden o rengi sil (.png uzantılı resmi değil resimdeki rengi düzenleyebileceğin paint bile olur onunla sadece o rengi sil şeffaf olsun) daha sonra klasör dizinlerinde değişiklik yapmadan assets klasörünü itemsadderına taşı hepsi bu kadar

kanka iyi hoşta ben birşey anlamadım discorddan anlatabilirmisin

ItemsAdder -> contents -> minecraft -> textures -> gui
yolunu açın ve içine bars.png diye 256x256 bir boş png aktarabilirsin. eğer wither, ender dragon gibi bossların bossbarı kaybolmasın istersen bars.png yi kendine göre editlemen gerekir alttaki fotoğrafda kullanmıyacagın bossbarıon renk varyantını sil ve resource packi yenile
bars.png:

bars.webp

contents in içinde minecraft yok

nasıl yapcam onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl