- Elmaslar
- 468
- Discord İzni

- Minecraft
- Rstarks
Discord:
Every Night

Every Night
onurbyrkl
Teşekkür ederim.Skript hoş görünüyor başarılarının devamını dilerim

Every Night
Corrsy#7006
onurbyrkl
Skript lag yapar abeeeeeeeEllerine sağlık güzel bir skript fakat eklentileri varken neden skriptini kullanıp sunucuyu yoralım ki ? Birde başlığa "Eklentisi" yazmışsınız oysaki bu bir skript düzeltirseniz sevinirim..
onurbyrkl
Çok teşekkür ederim.Türkiyede'ki sunucuların gelişimine ücretsiz destek verdiğiniz için teşekkürler, elinize sağlık.
onurbyrkl
Benimde anlatmak istediğim şey şu , skript paylaşım kanalına girecek kadar bilgisi var ise ve tagdada skript paylaşım yazdığına göre bunun bir skript olduğunu ve kodlar kısmına geldiğinde skript kodları gördüğünü anlar.Merhaba Onur seni daha önce AtaSunucum üzerinden tanıyorum ve bu işlerde 2-3 yıldır olduğunuda biliyorum ama Foruma yeni başlayan kişiler bunu gerçek bir eklenti sanabilir, sana söyleyeceğim Eklenti yerine Skript yazman daha mantıklı olacakdır, iyi forumlar.
Herkes Skript paylaşım üzerinden gelmiyor aşağıdaki attım yerden gelende olabilir bazıları Kategoriyi okumadan eklenti sanıp girip skript gördüğünde baltalayabilir.Benimde anlatmak istediğim şey şu , skript paylaşım kanalına girecek kadar bilgisi var ise ve tagdada skript paylaşım yazdığına göre bunun bir skript olduğunu ve kodlar kısmına geldiğinde skript kodları gördüğünü anlar.
onurbyrkl
Herkes Skript paylaşım üzerinden gelmiyor aşağıdaki attım yerden gelende olabilir bazıları Kategoriyi okumadan eklenti sanıp girip skript gördüğünde baltalayabilir.
Ekli dosyayı görüntüle 179185
Okumadan girenler var.
onurbyrkl
Okumadan girdiyse benim sorunum zaten değildir, yorumlarda neden böyle yazdın demeyede bence hakkı yoktur.Okumadan girenler var.
Skript lag yapmaz kötü kodlanan skript lag yapar. Skript performans düşürmez hatalı kodlanan skript perfmans düşürür :)Ellerine sağlık güzel bir skript fakat eklentileri varken neden skriptini kullanıp sunucuyu yoralım ki ? Birde başlığa "Eklentisi" yazmışsınız oysaki bu bir skript düzeltirseniz sevinirim..
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!