Skript Paylaşımı BORSA - Gelişmiş Borsa (1.8x - 1.16x)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OnurBeyTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.046
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skript hoş görünüyor başarılarının devamını dilerim

Rica ederim :D

Ellerine sağlık güzel bir skript fakat eklentileri varken neden skriptini kullanıp sunucuyu yoralım ki ? Birde başlığa "Eklentisi" yazmışsınız oysaki bu bir skript düzeltirseniz sevinirim..

Ellerine sağlık güzel bir skript fakat eklentileri varken neden skriptini kullanıp sunucuyu yoralım ki ? Birde başlığa "Eklentisi" yazmışsınız oysaki bu bir skript düzeltirseniz sevinirim..
Skript lag yapar abeeeeeee
Skript paylaşım kanalına eklenti yükleyecek kadar cahil değilim, skript paylaşım kanalına girdiysen burada skript vardır adına takılmak zorunda değilsin ve inan ki plugin yazamayıp yani plugini istediği kadar editleyemeyip skript kullanan sunucular var, bu arada yorumun için teşekkürler.

Türkiyede'ki sunucuların gelişimine ücretsiz destek verdiğiniz için teşekkürler, elinize sağlık.

Merhaba Onur seni daha önce AtaSunucum üzerinden tanıyorum ve bu işlerde 2-3 yıldır olduğunuda biliyorum ama Foruma yeni başlayan kişiler bunu gerçek bir eklenti sanabilir, sana söyleyeceğim Eklenti yerine Skript yazman daha mantıklı olacakdır, iyi forumlar.

Merhaba Onur seni daha önce AtaSunucum üzerinden tanıyorum ve bu işlerde 2-3 yıldır olduğunuda biliyorum ama Foruma yeni başlayan kişiler bunu gerçek bir eklenti sanabilir, sana söyleyeceğim Eklenti yerine Skript yazman daha mantıklı olacakdır, iyi forumlar.
Benimde anlatmak istediğim şey şu , skript paylaşım kanalına girecek kadar bilgisi var ise ve tagdada skript paylaşım yazdığına göre bunun bir skript olduğunu ve kodlar kısmına geldiğinde skript kodları gördüğünü anlar.

Benimde anlatmak istediğim şey şu , skript paylaşım kanalına girecek kadar bilgisi var ise ve tagdada skript paylaşım yazdığına göre bunun bir skript olduğunu ve kodlar kısmına geldiğinde skript kodları gördüğünü anlar.
Herkes Skript paylaşım üzerinden gelmiyor aşağıdaki attım yerden gelende olabilir bazıları Kategoriyi okumadan eklenti sanıp girip skript gördüğünde baltalayabilir.
1624289941253.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl