Tasarım Born Mercurial Efekti Denemem

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan twond.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.455
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

twond.

愛を作ろう
Elmaslar
363
Minecraft
metebae
Öncelikle ilk yapışım olduğunu belirtmek istiyorum.

kaplan.png

animal-big-cat-grass-46251.jpg

896064899e308edcbdda501f40314eea.jpg

Aşık oldum galiba <3 :)

Bence ilk deneme için süper!

Basarılı. Tebrikler.

Basit bir şey ve bence kırmızı renk yerine opaklığı düşürülmüş siyah renk daha iyi olurdu.

YouTube üzerinden yapılış videosunu bulmak pek zor değil. Geliştirmek için kullanılan fotoğrafları daha uyumlu seçebilirsin. ;)

Basit bir şey ve bence kırmızı renk yerine opaklığı düşürülmüş siyah renk daha iyi olurdu.
Bu tasarımın olayı kırmızı renktir. Zaten siyah ve beyaz olan fotoğrafların üstüne bir de siyah koymak gereksizdir ve olayın asıl büyüsünü kaçıracaktır. Ayrıca siz tasarımın görünümüne değil de sadece basit olup olmadığına baktığınız için asla bunlardan zevk alamayacaksınız.

YouTube üzerinden yapılış videosunu bulmak pek zor değil. Geliştirmek için kullanılan fotoğrafları daha uyumlu seçebilirsin. ;)

Bu tasarımın olayı kırmızı renktir. Zaten siyah ve beyaz olan fotoğrafların üstüne bir de siyah koymak gereksizdir ve olayın asıl büyüsünü kaçıracaktır. Ayrıca siz tasarımın görünümüne değil de sadece basit olup olmadığına baktığınız için asla bunlardan zevk alamayacaksınız.
Zevkler ve renkler tartışılmaz. Bana basit tasarımlar -en azından şimdiye kadar gördüklerim- hoş gelmiyor. Daha farklı şeyler bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl