BorCraft Faction v1.0 |1.8|Alımlar|Emek|Yeni (play.borcraft.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.

Son düzenleme:
Serverin Tasarımı Harika Kendisi Harika Başarılar Dilerim -Editör

Pluginde Açıklar Mevcut Kapatırsanız Sevinirim.

Ln7mWj.png
Güldürdün yaaaa hiç mi okumuyorsun Plugins Diye Plugins mi olur fake plugins listesi orası

Güzel Server Konu Tasarimi Hoş Suan Serverdeyim :)

BORCRAFT GELMİŞ GEÇMİŞ EN GÜZEL FACTİON SERVERİ YEAHHHHH ÇOK GÜZELLLLLLLLL

Sunucudaki Yetkililer çok kaba daha kibar olmalılar

Maplar Alıntı Olmuş Builderiniz Yoksa Alım Yapın Tavsiyem Şahsi Maplarınız İle Daha Güzel İşler Ortaya Koyabileceğinizi Düşünüyorum Başarılar.

Maplar Alıntı Olmuş Builderiniz Yoksa Alım Yapın Tavsiyem Şahsi Maplarınız İle Daha Güzel İşler Ortaya Koyabileceğinizi Düşünüyorum Başarılar.
Builder İşi Zor Çünkü Zor Bulunuyor. Bu Yüzden Alıntı Oluyor Ama Bence En Önemli Şey Plugin Ve Skript.

Builder İşi Zor Çünkü Zor Bulunuyor. Bu Yüzden Alıntı Oluyor Ama Bence En Önemli Şey Plugin Ve Skript.
Katılmıyorum.Bir Sunucu Olacağı Zaman Gerek Pl,Map Ve Diğer Eklentiler İle Toplu Olarak Özenli Olmak Durumundadır.Ben Buildlerden Anladığımdan Dolayı Sadece Map Üstüne Yorum Yapabiliyorum.Kısacası Bir Sunucuda Herşey Öznel Olamadıktan Sonra İster Pl Öznel Olsun İster Buildler Fark Etmiyor Maalesef.

Katılmıyorum.Bir Sunucu Olacağı Zaman Gerek Pl,Map Ve Diğer Eklentiler İle Toplu Olarak Özenli Olmak Durumundadır.Ben Buildlerden Anladığımdan Dolayı Sadece Map Üstüne Yorum Yapabiliyorum.Kısacası Bir Sunucuda Herşey Öznel Olamadıktan Sonra İster Pl Öznel Olsun İster Buildler Fark Etmiyor Maalesef.
Map Bulunması Kolay Alıntı Bile Olsa. Ama Pluginde Bulursun Ama Onun Editleme Olayı Filan Var. Hem Plugin Ve Skript Olmazsa Sunucuda Nasıl Market Komut Spawner Vb Olur Ki. Senin Map Bilgin Var Bu Yüzden Böyle Düşünüyorsun Usta :)

Map Bulunması Kolay Alıntı Bile Olsa. Ama Pluginde Bulursun Ama Onun Editleme Olayı Filan Var. Hem Plugin Ve Skript Olmazsa Sunucuda Nasıl Market Komut Spawner Vb Olur Ki. Senin Map Bilgin Var Bu Yüzden Böyle Düşünüyorsun Usta :)
Nasılki Pl'siz Bir Sunucu Sunucu Olamıyor Mapsızda Bir Sunucu Sunucu Olarak Kabul Edilemez.Bunun Builderlikle Alakası Yok.Build İle Pl Etle Kemik Gibidir Bir Araya Geldilermi Bir Sunucu Olurlar İkisininde Alıntı Yapılması Aynı Derecede Kötüdür.Pl Olmazsa Market Vs. Kurulmaz Diyorsun Lakin Build Olmazsa Zaten Pl'nin Bir Anlamı Kalmıyor Sanal Diyebilirsin Lakin Sunucuyu Sanal Üzerine Kuramazsın Neyse Konu Uzuyor Ve Konuyu Baltalıyoruz İyi Forumlar.

Yapılar oldukça hoş görünüyor. Başarılar.

Sunucu tanıtım konusu açmanız için en az 10 mesaja sahip olmalı ve profil fotoğrafınız bulunmalıdır.

Altını çizdiğim kuralı ihlal ettiğiniz için konunuzu raporluyor ve kuralları okumanızı rica ediyorum​

Sunucu tanıtım konusu açmanız için en az 10 mesaja sahip olmalı ve profil fotoğrafınız bulunmalıdır.

Altını çizdiğim kuralı ihlal ettiğiniz için konunuzu raporluyor ve kuralları okumanızı rica ediyorum​
3 gün sonra yazsaydın bende raporlardım :) sebep 90 günü geçerdi

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl