Borç Para Vericek ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Puding Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Puding Bey

Elimi tutan yoktu emanetime tutundum.
Elmaslar
708
Gençler 150 TL ye ihtiyacım var
Bankadan çekiyim diycem korkuyom
12 Taksitle Bana 150 TL borç verebilcek varmı ?​

Yaş Kaç :D

Yanlış yere gelmişsin, öbür grup yan tarafta.

Açıkcası çıkarıpta kimsenin 150₺ gibi bir parayı vereceğini sanmıyorum.

Borç para istiyorsun ve bunu 12 ay taksite bölüyorsun hemde bunu sanal alemde gerçekleştirmek istiyorsun. Bence parayı ne 12 taksite böl ne de iste.​

Bu gün varsın yarın yoksun desem ?
Ben de aynı şeyi senin için cümlem içerisinde söyledim lakin algılayamadın yapacak bir şey yok. Önemli olan okuyabilmek değil anlayabilmek.​

Açıkcası çıkarıpta kimsenin 150₺ gibi bir parayı vereceğini sanmıyorum.
Zamanında bi sitede birisine 220 tl borç vermiştim belki bir umutla xd[DOUBLEPOST=1510129181,1510129104][/DOUBLEPOST]
Ben de aynı şeyi senin için cümlem içerisinde söyledim lakin algılayamadın yapacak bir şey yok. Önemli olan okuyabilmek değil anlayabilmek.​
Dediğini anladım da senin dediğini şu mantıkdamı dedin diye sordum

Zamanında bi sitede birisine 220 tl borç vermiştim belki bir umutla xd[DOUBLEPOST=1510129181,1510129104][/DOUBLEPOST]
Dediğini anladım da senin dediğini şu mantıkdamı dedin diye sordum
Yazdığın cümleden bir habersin galiba. Cümle mantığı açıklama şekli yazdığın şekilde değildir. Sen cümlemin manasını çevirmiş değil bana yöneltmişsin sadece, yani anladığını da yanlış aktarıyorsun, neyse iyi forumlar sana.​

Yazdığın cümleden bir habersin galiba. Cümle mantığı açıklama şekli yazdığın şekilde değildir. Sen cümlemin manasını çevirmiş değil bana yöneltmişsin sadece, yani anladığını da yanlış aktarıyorsun, neyse iyi forumlar sana.​
Teşekürler

Kanka naptın ya :D Para sıkıntı değilde, istediğin yer çok komik. İstersen 500 600 iste de burda isteme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl