bobby1545 Gerçek... HAMACHİ AĞI

diamond_night

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Merhaba ben türk bir minecraft efsane avcısıyım.Biliyorum bu anlattıklarıma inanmayacaksınız ama bobby1545 gerçekten var.Bunun nasıl olduğunu bilmiyorum ama bir forum sitesinde bir hamachi ağına rastladım.Ağda sadece bobby1545 isimli bir oyuncu vardı.Kendime herhangi bir sunucu sitesinden sunucu açtım.Sunucumun ip adresini bobby1545 ile paylaştım ve kısa süre sonra o sunucuya katıldı.Bobby1545 büyük ihtimalle yüksek düzeyde bir yazılımcı.Bobby olduğunu iddia eden alex skinli oyuncu
sunucumda(bana ait olan ve opsi olmadığı sunucuda)uçuyordu,arkası dönük şekilde hayvanları öldürüyordu,topraktan evler yapıyordu.En şaşırdığım şeyse oyuncunun türkçe konuşabilmesiydi.Eğer bunu denemek isteyen minecraft efsanelerine ilgisi olan bir kişi varsa hamachi ağını paylaşıyorum.Lütfen dikkatli olun...

Ağ kimliği:bobby1545(surivvawwrd)
parola:1545

Sunucuya orjinal bir launcherden veya legacy launcher ile girin.Sunucuyu nereden açtığınız farketmez fakat açarken korsan ayarını açın.Sunucuyu bobby ile paylaşırken ip ve sürümü ona atmayı unutmayın.Sürüm 1.16 ve üstü olmalı.

merhaba ben hayrullah tanıştığıma menmunum. senin yazdığın bilgileri ağ kimliğini ve parolayı hamachiden yazdım işe yaramadı ve kabul etmiyor parolayı ve neden? bana yardım edermisin? bende bobby1545 ile oynamak istiyorum çünkü creppypastaları seviyorum gizemlerini ve kendilerini ayrıca senin dediğin legacy launcher dan girdim lütfen yardım et

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-02-10 at 18.58.58.webp
    WhatsApp Image 2026-02-10 at 18.58.58.webp
    104,3 KB · Görüntüleme: 168
Ağ kimliği:bobby1545(surivvawwrd)
parola:1545

Sunucuya orjinal bir launcherden veya legacy launcher ile girin.Sunucuyu nereden açtığınız farketmez fakat açarken korsan ayarını açın.Sunucuyu bobby ile paylaşırken ip ve sürümü ona atmayı unutmayın.Sürüm 1.16 ve üstü olmalı.
Peki parola doğrumu çünkü gerçekten giremiyorum şifreyi yazdım ağ kimliğini yazdım ama giremedim neden giremiyorum ve bana yardım edersen mutlu olurum

Peki parola doğrumu çünkü gerçekten giremiyorum şifreyi yazdım ağ kimliğini yazdım ama giremedim neden giremiyorum ve bana yardım edersen mutlu olurum
Merhaba Hayrullah ben Cihat Bobby ile seni bekliyoruz şifre doğru

abi inanmıyorsan sana bir fotoğraf atcam

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-02-19 at 15.23.59.webp
    WhatsApp Image 2026-02-19 at 15.23.59.webp
    123,2 KB · Görüntüleme: 124
baybay

Son düzenleme:
Merhaba Hayrullah ben Cihat Bobby ile seni bekliyoruz şifre doğru
Abi peki bana hamachi adı ***gerçek*** ve parola adını ***gerçek*** atabilirmisin bobby ile olduğun hamachide ve lütfen at atmazsan da canın sağolsun cihat abi.

Bu arada cihat abi eğer bobby1545 ile oynuyorsan paylaşmayabilirsin istersen paylaşırsın ama istemessende hiç paylaşmasını abi senin kararın neyse baybay

abi burda ne donuyo hicbisi anlamadim deepweb son katman+

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl