BNW » play.blazenetwork.com | Faction/Survival tarzı yeni Emek Sunucusu! | Meslekler | Gelişmiş VIP Sistemi | Her hafta yeni Güncellemeler! |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

beverlyhxlls

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Minecraft
beverlyhxlls

Discord:

beverlyhxlls#6451

4jNMrQ.png

lqAWPg.png

nQ4W9B.png

v63pAr.png

DYjd0y.png

mM0kW2.png

EmjR4D.png

8ajdyd.png

r5G2bz.png

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar, ben beverlyhxlls ismim Can yaşım 19.
Minecraft sunucularını 11-12 yaşlarımda kurmaya başlamıştım o zamanlar spigot falan yoktu bukkit sunucular vardı.
Nodus falan çok revaçtaydı hileler konusunda neyse uzun lafın kısası eski minecraftçıyım araya uzun yıllar girdi geri dönesim geldi pluginler hakkında yeni yeni araştırmalar yapıyorum editlemelere yeni başladım eski oyuncuyum bir çok şey hakkında bilgim var fakat paslanmışım böyle bir sunucu kurmaya karar verdim, iyi kötü yorumlarınızı beklerim.
Tabii bazı şeyler alıntı bazılarıda düzenleme fakat elimden geldikçe sunucuyu her hafta güncellemeler ekleyip yeni tarz bir faction yaratmaya çalışacağım aklımda fikirler var, sunucu online oldu an itibariyle, sunucuda bulduğunuz buglar falan olursa bana iletirseniz düzeltmeye çalışırız.

Bu gece 10 Nisan 2019 saat 21:30’da VIP çekiliş eventi olacak.

Son düzenleme:
bazı warplar muhteşem bazıları çöp?

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Ping fazla olur california sonuçta

Plugin paketi ve maplar alıntı. Direk koymuşsun resmen. Konu tasarımı güzel ama berbatlaştırılmış diyebilirim.

Gelişmrnşz dileği ile.

Dostlar amaç sunucuyu birlikte geliştirmek zaten, maplerin farkındayım. Gün geçtikçe yeni güncellemeler gelecek, değerli yorumlarınız için teşekkürler dikkate alacağım.
Ping sıkıntısı çekeceğinizi sanmıyorum.

Ben şahsen begenmedim.

Ben şahsen begenmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl