BlueSKY /1.8`Skyblock\ /Adakit /Adafly Adakitte 3 Demir SP Golem Deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RahmancanHNW

relentlessbeats
Elmaslar
164
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sunucu RAM : 3GB
Sunucu Slot Sayısı : 50
Sunucu Sürümü : 1.8X
Sunucu Adresi : BlueSky.batihost.com
Sunucu İsmi : BlueSky

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

[xElsoN] Sunucu Sahibi [Builder]
[I_Skuil_I] Kurucu
[myshederl] Admin
[CanReyizV1] Admin
[MiniHack] Rehber
[ZeteNNN] Pluginer

[+] Sistem 1 - Taş Kazınca Coin Gelmesi ve Bu Coinle Warp Coinde SpParasina Dönüştürüp Elmas Sp Alabilme
[+] Sistem 2 - Elmas - Gold - Demir - Kaktüs - Emerald - Diamond Block Spawnerler.
[+] Sistem 3 - Kelime Oyunu ve Ödülü Bu Ödül Size 1 Elmas Verir İsmi Ödüldür bu Elmasla Farklı Şeyler Alabilirsin
[+] Sistem 4 - /adafly Uçmak Bedava Sadece Adalarda.
[+] Sistem 5 - /Adakit Hediyeni Alabilirsin :)
[+] Sistem 6 - Oyun Parası İle Spawner Alabilme :
[+] Sistem 7 - Market Menüsü [ Yakında ]
[+] Sistem 8 - İs Top Menüsü
[+] Sistem 9 - MetinTaşı [ Bakımda ]
[+] Sistem 10 - Boss [ Bakımda ] [ Daha Çok Sistem Vardi Yazamadım k.b ]

Sünger >

Spawn :

Market :

Edit Kırıktaş - Demir - Gold Spawner :

Enchant :

Dilek Ağacı [İstek]

Bende Varmışım La Orda Mükemmel Sw Beyler Come Here :)

Bir farklılık yok , tüm sistemler forumlarda paylaşıldı ..
Buildler geliştirebilir...

Bu Konuyu 2. Açışınız Sanırsam Neyse Beni İlgilendirmez.Yapılarınızı Geliştirmelisiniz.Konu Tasarımınızı Aynı Şekilde.Sunucunuzda Pek Farklılık Göremiyorum Klasik Bir Skyblock.Edit Kırıktaş Eklenerek Bir Farklılık Yapmak İstemişsiniz Lakin Herkesin Yaptığı Şeyler Artık.

Bu Konuyu 2. Açışınız Sanırsam Neyse Beni İlgilendirmez.Yapılarınızı Geliştirmelisiniz.Konu Tasarımınızı Aynı Şekilde.Sunucunuzda Pek Farklılık Göremiyorum Klasik Bir Skyblock.Edit Kırıktaş Eklenerek Bir Farklılık Yapmak İstemişsiniz Lakin Herkesin Yaptığı Şeyler Artık.
Yakında Yapacak Şey Kalmayacak Hatta Şimdiden Kalmadi Gibi Gözüküyor :)

Hocalarım Burda El Emeği Var Siz Tabii Mapleri İndiriyorsunuz Sonra Güzel Diyorsunuz Biz Kendi Ellerimizle 1 Spawn Yaptık Marketimiz Ve
Daha Çok Şey Yapacağız Sizde Bize Destek Çıkarsanız Sevinirim .
[DOUBLEPOST=1501496406,1501496279][/DOUBLEPOST]Bence Sunucumuza Yakışacak Bir Build Var Ne Söyliyim Siz Konuya Yorum Yapansınız Yorumları Değiştirecek Deilim Kolay Gelsin.

çok güzel bir sw ye benziyo ama girilmiyo sw ye ndn acaba ?

Sunucuyu Kapalı Tutan Şey Ne Bilmiyorum Bu Arada Kurucuyum Sunucu Sahibi İlgileniyor Sanırım.

Güzel Olmuş . ElİnİzE sAğLiK :)

Teşşekkür Ederiz Kardeşim BlueSky Ekibi :D

Bu konuyu ikinci kez açışınız.Yine aynı yazılar var.Başarılarınızın devamını dilerim.

Anlamadım Hocam reklam engelliyor Yazınızı Okunmuyor.

sayfayi yenile yaziyi okursun

Mimarınız çok itici davranıyor. Bence başka bi mimar bulmalısınız. İyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl