ImInfiniTy
Şimdi bir Hardcore server olacaktı..
- Elmaslar
- 90
Arkadaşlar ben bu skript olayına başlamak istiyordum önceleri. Sonradan pek bana göre olmadığını anladım. Yani zevk almıyorum skript yaparken ama aklıma bir sürü skript fikri geliyor. Bu sefer de blueprint skripti yapılabilirmi diye düşündüm kendi kendime.
Olay tamamen şu;
kağıtlar olacak. Örneğin kağıdın ismi "elmas kılıç blueprint" olacak, buna sağ tıkladığımızda "elmaskilic" perm'ini kazanmış olacağız.
Bir şey craft ettiğimizde eğer oyuncu "elmaskilic" permine sahipse bunu craftlayabileceğiz, eğer değilse işlem iptal edilecek ve ekrana "bunu yapmayı öğrenmedin" gibisinden bir mesaj gelecek.
Bana lazım olduğu için yazmıyorum yanlış anlamayın, lazım olsa söylerdim zaten çok zor bişey değil sanırım.
Ama forumda her yerde aynı skriptler var sadece bir fikir atayım ortaya dedim.
Belki RPG serverlerin işine yarayacak bişey olur veya MMO tarzı serverler açılır.
Yapacaklar varsa şimdiden kolay gelsin ^^.
Olay tamamen şu;
kağıtlar olacak. Örneğin kağıdın ismi "elmas kılıç blueprint" olacak, buna sağ tıkladığımızda "elmaskilic" perm'ini kazanmış olacağız.
Bir şey craft ettiğimizde eğer oyuncu "elmaskilic" permine sahipse bunu craftlayabileceğiz, eğer değilse işlem iptal edilecek ve ekrana "bunu yapmayı öğrenmedin" gibisinden bir mesaj gelecek.
Bana lazım olduğu için yazmıyorum yanlış anlamayın, lazım olsa söylerdim zaten çok zor bişey değil sanırım.
Ama forumda her yerde aynı skriptler var sadece bir fikir atayım ortaya dedim.
Belki RPG serverlerin işine yarayacak bişey olur veya MMO tarzı serverler açılır.
Yapacaklar varsa şimdiden kolay gelsin ^^.