Bloomlife | Tasarım, mimari dp.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rions
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 968

rions

rion governance
Elmaslar
109
Minecraft
rions
8av02a.png

Gerçekten forum içerisinde güzel işler başarıyorsun. Gerçekten Paket fiyatları çok uygun. Umarım güzel satışlar yaparsınız :)

Emre başarılısın ve bu başarının devamını dilerim.İyi işlere imza atman dileğiyle
İyi Günler.

Güzel paketler güzel tasarım da mimari nerede ?

1552832322587.png

asıl demek istediğim mimarı yapıların resmi falan yok.

Mimari yapılarım, zaten bilen bilir atmama gerek varmıki ya :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gerçekten forum içerisinde güzel işler başarıyorsun. Gerçekten Paket fiyatları çok uygun. Umarım güzel satışlar yaparsınız :)
Merak etmeyin bunlar daha başlangıç. Yavaş yavaş temelleri atıyoruz otomatik sistem ile artık tasarımlarınızı nasıl otomatik gif satın alıyorsanız otomatik konu tasarımı gibi alacaksınız ama sistem daha deneme aşamasında geliştiriyoruz.

Kurumsal demişsiniz vergi no ile vergi levhasını görebilirmiyim?

Tasarım güzel de Kurumsal demişsiniz ? her han gibi vergi no ile vergi levhasını gösterirmisiniz ciddden merak ettim de

Bunu cevapladım. Konuya yorum amaçlı böyle birşey yazman, saçma. Okumanı tavsiye ederim, cevabımı.

Saçma mı güldürdün beni :D farkı da mısın bilmiyorum ama tasarımını beğendim dedim ve merak ettiğim için sordun niye bu kadar ön yargılı bir şekilde cevap veriyorsunuz anlayamadım sanırsın konuyu baltaladık sanalar.iyi günler

Yarın ininale para yatırıcam alayım bir dal life den.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl