Tanıtım BloodParticles | Birisine vurduğunuzda üstünden kan efekti çıksın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreSHN

Seven sevdiğiyle güzelleşir.
Elmaslar
2.620
Minecraft
EmreSHN

Discord:

EmreSHN#4551

1.png

Herkese merhabalar. Bugün sizlerle BloodParticles eklentisini gözden geçireceğiz.

R7I1n6.png

Eklenti ne işe yarıyor?
Bu eklenti birisine vurduğunuzda mob vs. fark etmez üstünden kan efekti çıkıyor ve ortaya güzel bir görüntü çıkıyor. Güzel bir plugin ve eğlenceli bir plugin.

R7I1n6.png

Bu Eklentiyi nasıl kurarım?
1. Öncelikle plugin jarını indiriyoruz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

2. Jar dosyasını plugins klasörüne attıktan sonra sunucuyu çalıştırıyoruz. Hiçbir ayar yapmaya gerek yoktur.

2.PNG

Sizde bu plugini yükleyerek güzel efektlerle eğlenebilirsiniz. Kısa bir konunun sonuna geldik eklentinin fazla anlatılacak bir şeyi olmadığı için konu kısa oldu. Bazı arkadaşlar kan efekti nasıl yapılıyor demişti bu konuyla birlikte açığa kavuşturduk. Hepinize hayırlı ramazanlar.

#Evdekal

Kan mı? Belki de bu eklenti yüzünden Minecraft yasaklanabilir. Her neyse şaka maka gerçekten sunuculara renk katan bir eklenti ki beğendim ?

ilk kez görüyorum sağol

Yeni nesil survival ve faction sunucular için ideal bir eklentiye benziyor tanıtımda kısa ve güzel olmuş

Sadece kan efekti olması kötü olmuş.

Lag yapmıyorsa kullanılabilir.

Lag Yaparmı Diye Deneyeceğim

factions ve survival sunucularında kullanılabiilir. başarılı

Kan her zaman gerçekçiliğin sembolü olmuştur. Role Play sunucularının aradığı eklentiyi bu konuda görebiliyoruz. Eline sağlık.

Minecraft yasaklanmalı, kan var kan.

Bir zamanların skandal konularından birisiydi. Bu tarz eklentiler bizler için ne kadar normal dursada, aile bireyleri için çocuklarının olduğu yerde olmamalı. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl