Bulundu Blokya - Ekip Arkadaşları Aranıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blokya

Odunlara Vur Vur Vur!
Sunucu Sahibi
Elmaslar
7

Discord:

1160

Selamlar!
Sunucu üzerinde 3 aylık bir geliştirme süreci geçirildi, yakın tarihlerde açık beta olarak sunucuyu açacağız. Oyun modumuz SMP, yaygın olarak bilinen adıyla Survival, daha detaylı tanıtım yakında tanıtım kategorisi üzerinde paylaşılacaktır.

Hedefimiz keyifli, özgür ve sürdürülebilir bir oyun deneyimi sunmak. Hedefimiz doğrultusunda bizimle birlikte çalışabilecek uygun arkadaşlar benimle discord üzerinden iletişime geçebilirler.

Ücretlendirme:
Blokya adlı geliştirilen Minecraft sunucumuz için başlangıç olarak gönüllülük esaslı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.

Aradığımız Roller:
  • Topluluk Yöneticisi
  • Moderatör
  • Rehber
Beklentiler:
  • +15 Yaş
  • Sorumluluk sahibi olmak
  • Takım çalışmasına yatkınlık
  • Minecraft’a ve projeyi geliştirmeye ilgi
İletişim:
Bana 1160 nickiyle discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme:
Selamlar!
Sunucu üzerinde 3 aylık bir geliştirme süreci geçirildi, yakın tarihlerde açık beta olarak sunucuyu açacağız.

Hedefimiz keyifli, özgür ve sürdürülebilir bir oyun deneyimi sunmak. Hedefimiz doğrultusunda bizimle birlikte çalışabilecek uygun arkadaşlar benimle discord üzerinden iletişime geçebilirler.

Ücretlendirme:
Blokya adlı geliştirilen Minecraft sunucumuz için başlangıç olarak gönüllülük esaslı çalışacak takım arkadaşları arıyoruz.

Aradığımız Roller:
  • Topluluk Yöneticisi
  • Moderatör
  • Rehber
Beklentiler:
  • +15 Yaş
  • Sorumluluk sahibi olmak
  • Takım çalışmasına yatkınlık
  • Minecraft’a ve projeyi geliştirmeye ilgi
İletişim:
Bana 1160 nickiyle discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
keşke oyun modu vb ile ilgili bilgilerde sağlasaydın sonucda ben yetkili olacak olsam sevmedigim bir oyun modunda yetkili olmak istemezdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl