Bulundu Blokvadisi tasarımcı aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oktayarass

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
Oktay

Discord:

Oktay

🎨 BlokVadisi Skyblock İçin Tasarımcı Arıyoruz!

Selam 👋

Yakında oyuncularla buluşacak olan BlokVadisi Skyblock sunucumuz için bizimle uzun vadeli çalışabilecek yaratıcı bir tasarımcı arıyoruz!

BlokVadisi’ni sadece iyi bir oyun deneyimiyle değil, görsel kalitesiyle de öne çıkarmak istiyoruz. Bu yüzden özgün, dikkat çekici ve profesyonel tasarımlar yapabilecek bir ekip arkadaşı arıyoruz 💎

🚀 Neler Yapılacak?

• BlokVadisi için özel logo

• Discord ikon & banner

• Rank / paket görselleri

• Reklam post tasarımları

• Forum konu görselleri

🔥 Kimleri Arıyoruz?

• Minecraft konseptine hakim

• Daha önce sunucu tasarımı yapmış

• Düzenli iletişim kurabilen

💸 Ödeme

Sunucumuz ne kadar kazanırsa onun %10 verilecektir. (Üzerinde yine konuşulabilir.) bu garantilidir
Amacım kimseyi kandırmak değildir. İsteğe bağlıdır

Ücret istenilirse konuşulur.

📩 İletişim:

Bu forumdan mesaj atabilirsiniz.

BlokVadisi’ni birlikte büyütmek isteyen, işi ciddiye alan tasarımcılar yazsın. Güzel bir ekip kurup sağlam bir Skyblock ortamı kuracağız 🚀💚

Son düzenleme:
Her şeyi yaptık sunucu kazanç göstermedi ? Veya kazanç gösterdi de ödemesi yapılmadı ? Hatta zaten yapılan emeğe, sunucu kazancının nasıl yüzdeliğine göre karşılıklı bir ücret talibi olabiliyor. Ben atıyorum 2000₺ iş yaptım bana gelirden 400₺ düşerse ? Ne garantisi var bu işin. Beklentiniz karşılayacak iyi birini böyle bulamazsınız, belki birini bile bulamazsınız. Kolay gelsin diyelim

Madem kendi sunucuna özel şeyler arıyorsun yapan kişiye emeğinin karşılığını vermek durumundasın sunucunun kazanç göreceği yada gelen kazancın adamın cebine gireceği kesin değil. Bu şekilde birilerini aramak sunucu imajı için iyi olur mu bilemedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl