BlokDelisi | Mamisya Faction 80x80 Harita Tanıtımı!

Devamı Gelsin mi?

• Hayır

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mamisya

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
26
Minecraft
Mamisya ve Nysanes

Discord:

Mamisya#4287

Not; Bu bir satış veya ücretsiz paylaşım değildir. Sadece yapmış oldugum haritayı sizlere sunup değerlendirmenizi istedim.
Discord; Mamisya#4287

Oyun içi nickname; Nysanes veya Mamisya

2020-07-05_21.23.34.png

2020-07-05_21.25.07.png

2020-07-05_21.25.22.png

2020-07-05_21.25.47.png

Son düzenleme:
10 üzerinden 8

Çok Hoş Gözüküyor Başarınızın Devamnını Bekliyorum 7/10

Faction sunucularında kullanılabilcek güzel bir harita olmuş elinize sağlık.

3 / 10

Eleştirilere açıkmısın kapalımısın göreceğiz sanırım ?

1594061767714.png

Burada neden böyle bir çatı oranı var ve neden yanlarında pencere olan bir yerin çatısı bu şekilde ?

1594061799320.png

1594061834125.png

Burayı 0 dan yap derim, bu çatı ile o stünlar aşırı orantısız duruyor, kafasında traktör lastiği taşıyan ördek gibi bir görüntü.
Stünları + şeklinde yada 9 blok olacak kare şeklinde yap derim.
ek olarak stünlar dümdüz tavana bağlanmış. çok amatörce, bunların eğimli olarak bağlanması gerekiyor.
Blok uyumu hiç yok, üstteki stün bağlaç kısımları tahta lakin stün taş ?
Gri ile açık kahve..

Dokusal dokunuş hiç göremedim, yapıların çatısı ile body kısmı çok orantısız olmuş.

1594061982554.png

Burası orta, meydan noktası vs gibi duruyor lakin etrafına dümdüz çimen koymuşsun. bu kadar detaysız bir spawn olamazdı. Etrafa birkaç ufak detay ekle bank yemek masası veya top 3 top 5 gibi detaylar bayraklar.. yukarıdan geçen halatlar vs şeylerden bahsediyorum.

Kısaca, her gördüğünüz yapıyı yapmayın lütfen. kendi kafanızda oluşturun özentilik sapkınlıktır ve sapkınlık sizi köreltir.

3 / 10

Ekli dosyayı görüntüle 132008
Burada neden böyle bir çatı oranı var ve neden yanlarında pencere olan bir yerin çatısı bu şekilde ?

Ekli dosyayı görüntüle 132009
Ekli dosyayı görüntüle 132010
Burayı 0 dan yap derim, bu çatı ile o stünlar aşırı orantısız duruyor, kafasında traktör lastiği taşıyan ördek gibi bir görüntü.
ek olarak stünlar dümdüz tavana bağlanmış. çok amatörce, bunların eğimli olarak bağlanması gerekiyor.
Gri ile açık kahve..

Dokusal dokunuş hiç göremedim, yapıların çatısı ile body kısmı çok orantısız olmuş.

Ekli dosyayı görüntüle 132012
Burası orta, meydan noktası vs gibi duruyor lakin etrafına dümdüz çimen koymuşsun. bu kadar detaysız bir spawn olamazdı. Etrafa birkaç ufak detay ekle bank yemek masası veya top 3 top 5 gibi detaylar bayraklar.. yukarıdan geçen halatlar vs şeylerden bahsediyorum.

Kısaca, her gördüğünüz yapıyı yapmayın lütfen. kendi kafanızda oluşturun özentilik sapkınlıktır ve sapkınlık sizi köreltir.
haklısınız, fakat bir kişiye veya ekibe özenmeden yapıyorum yapılarımı, eleştiriye, kötü ve iyi olarak sonuna kadar açığım. rahat olun.

Başak burcu ve simetri hastası olan arkadaşlar için son derece güzel bir Faction harita çalışması olmuş ki şahsen çok beğendim. Eline sağlık ;)

Heyt benim çulluk hemşerime bak. :) 10/1 la hadi bakim.

3 / 10

Ekli dosyayı görüntüle 132008

Ekli dosyayı görüntüle 132009
Ekli dosyayı görüntüle 132010
Gri ile açık kahve..

Ekli dosyayı görüntüle 132012

Eleştirilerin iyi güzel fakat diğer buildlere göre kıyaslanırsa 3/10 çok az değil mi? Sonuçta bir buildin en önemli noktası göze hoş görünmesidir. Bunu sağladıktan sonra en az 5 puan gelmesi gerek diye düşünüyorum. Yani bunlar çok önemli olmayan sadece Builderlerin görebileceği detaylar.

Bakalım sen eleştiriye açık mısın.

Son düzenleme:
Eleştirilerin iyi güzel fakat diğer buildlere göre kıyaslanırsa 3/10 çok az değil mi? Sonuçta bir buildin en önemli noktası göze hoş görünmesidir. Bunu sağladıktan sonra en az 5 puan gelmesi gerek diye düşünüyorum. Yani bunlar çok önemli olmayan sadece Builderlerin görebileceği detaylar.

Bakalım sen eleştiriye açık mısın.
Açık olmasam yorum yapmam lul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl