Çözüldü Blok yenileme Plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Silinen üye 92065
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.044
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Silinen üye 92065

Ziyaretçi
Sunucumda MineResetLite kullanıyorum ama performans açısından o kadar iyi olduğunu sanmıyorum. Daha iyi olduğunu düşündüğünüz bir eklenti var mı? varsa adı nedir?

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
aynı işlevi görüyor diye biliyorum özel eklenti yaptırmak isterseniz ulaşabilirsiniz.

Bunlardan pek emin değilim baya eski eklentiler xd aslında aklımda şöyle bir şey var worldedit ile beraber çalışan bir eklenti lazım fawe ile beraber kullanırsam lagg olmasını %60 engelleye bilirim diye düşünüyordum var mıdır bildiğiniz

Bunlardan pek emin değilim baya eski eklentiler xd aslında aklımda şöyle bir şey var worldedit ile beraber çalışan bir eklenti lazım fawe ile beraber kullanırsam lagg olmasını %60 engelleye bilirim diye düşünüyordum var mıdır bildiğiniz
Hali hazırda var mı bilmiyorum ama parayı veren düdüğü çalar

Çok eskiden gelişmiş bir tane yapmıştım ama arşivimde yok.

Dediğin gibi söyledikleri pluginler eski @LeBlach En iyisi MineResetLite'den şaşma. Performansında ne gibi eksiklikler gördün ki?

Bir plugin var tam olarak adını bilmiyorum hologramla ne kadar block kaldığını felan yazıyor ne zaman yenileniceğini felan yazıyor bir zamanlar kullanıyordum gayet iyiydi yavaş yavaş yeniliyor soldan sağa doğru hammaddeyi bu yüzden lagg oranını diğer yenileme pluginlere göre düşük fakat aklıma gelmiyor belki bu anlattıklarımı okursanız bu pluginin ismini bilen birisi pluginin adını verebilir diye düşünüyorum. Bulursam ismini buraya yazıcağım.

Bir plugin var tam olarak adını bilmiyorum hologramla ne kadar block kaldığını felan yazıyor ne zaman yenileniceğini felan yazıyor bir zamanlar kullanıyordum gayet iyiydi yavaş yavaş yeniliyor soldan sağa doğru hammaddeyi bu yüzden lagg oranını diğer yenileme pluginlere göre düşük fakat aklıma gelmiyor belki bu anlattıklarımı okursanız bu pluginin ismini bilen birisi pluginin adını verebilir diye düşünüyorum. Bulursam ismini buraya yazıcağım.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
PrisonMines fakat ücretli bir eklenti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl