Sol Reklam

Bulundu Blok skript istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nuyo26

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
105
Yer
Eskisehir
Minecraft
Ilker26
İstediğim şey şu mesela 20 blok üstümden belirledigim sayıda blok gelmesini istiyorum atıyorum kum gelicek fakat hepsi düz değil 20blok üstümden 10 blok genişliğinde 2000 adet kum gelmesini istiyorum tabi opsiyonel olmazı lazım yani bir komut ile 2000 tane bir komut ile 20 tane bir komut ile 500 tane gibi acil lazım

Selamlar, istediğiniz şeyi yapabilirim fakat skript sürümünüzü söyleyebilirmisiniz veya /sk info komutunu yazıp bana ss gönderebilirmisiniz?

Normalde full komutu ile oluyor skript ile olsa daha güzel calisir siz yaparsanız çok sevinirim sunucuda şuanda yüklü değil skript hazır olunca yüklemem gereken versiyonu soylerseyiniz yüklerim şimdiden çok tesekkurler

Selamlar, istediğiniz şeyi yapabilirim fakat skript sürümünüzü söyleyebilirmisiniz veya /sk info komutunu yazıp bana ss gönderebilirmisiniz?
Normalde fill komutu ile oluyor skript ile olsa daha güzel calisir siz yaparsanız çok sevinirim sunucuda şuanda yüklü değil skript hazır olunca yüklemem gereken versiyonu soylerseyiniz yüklerim şimdiden çok tesekkurler
Komut oladak mesela 4000kum yazdığımda 10 blok üstümden 4000 kum dusmesini istiyorum genişliği yüksekliğini ayarlayabilecegim 1 tane hazır olsa diğer komutları yapabilirim

Şu anda skripti yazıyorum elmas bırakırsam sevinirim :)

CSS:
options:
    yükseklik: 10
    kum_genlişlik: 10
    kum_yükseklik: 1
command /kum:
    trigger:
        set {_location1} to player's location
        set {_location2} to player's location
        set y-coordinate of {_location1} to y-coordinate of {_location1} + {@yükseklik}
        set y-coordinate of {_location2} to y-coordinate of {_location2} + {@yükseklik}
        loop {@kum_genlişlik} times:
            set z-coordinate of {_location1} to z-coordinate of {_location1} + 1
            set x-coordinate of {_location1} to x-coordinate of {_location1} + 1
            set z-coordinate of {_location2} to z-coordinate of {_location2} - 1
            set x-coordinate of {_location2} to x-coordinate of {_location2} - 1
        set {_1_x} to matrixProjects("%x-coordinate of {_location1}%")
        set {_1_y} to matrixProjects("%y-coordinate of {_location1} + {@kum_yükseklik}%")
        set {_1_z} to matrixProjects("%z-coordinate of {_location1}%")
        set {_2_x} to matrixProjects("%x-coordinate of {_location2}%")
        set {_2_y} to matrixProjects("%y-coordinate of {_location2}%")
        set {_2_z} to matrixProjects("%z-coordinate of {_location2}%")      
        execute console command "fill %{_1_x}% %{_1_y}% %{_1_z}% %{_2_x}% %{_2_y}% %{_2_z}% stone"
function matrixProjects(s: string) :: string:
    set {_return::*} to split {_s} at "."
    return {_return::1}

Buyurun az önce denedim sağlam çalışıyor.

1689341577210.png

Kullandığım skript sürümü: 2.6.4

Eve gidince deniyecegim şimdiden teşekkürlerler mesela 4000 tane olması için kopyaliyip komutu değiştirsem olurmu

CSS:
options:
    yükseklik: 10
    kum_genlişlik: 10
    kum_yükseklik: 1
command /kum:
    trigger:
        set {_location1} to player's location
        set {_location2} to player's location
        set y-coordinate of {_location1} to y-coordinate of {_location1} + {@yükseklik}
        set y-coordinate of {_location2} to y-coordinate of {_location2} + {@yükseklik}
            set z-coordinate of {_location1} to z-coordinate of {_location1} + 1
            set x-coordinate of {_location1} to x-coordinate of {_location1} + 1
            set z-coordinate of {_location2} to z-coordinate of {_location2} - 1
            set x-coordinate of {_location2} to x-coordinate of {_location2} - 1
        set {_1_x} to matrixProjects("%x-coordinate of {_location1}%")
        set {_1_y} to matrixProjects("%y-coordinate of {_location1} + {@kum_yükseklik}%")
        set {_1_z} to matrixProjects("%z-coordinate of {_location1}%")
        set {_2_x} to matrixProjects("%x-coordinate of {_location2}%")
        set {_2_y} to matrixProjects("%y-coordinate of {_location2}%")
        set {_2_z} to matrixProjects("%z-coordinate of {_location2}%")     
        execute console command "fill %{_1_x}% %{_1_y}% %{_1_z}% %{_2_x}% %{_2_y}% %{_2_z}% stone"
function matrixProjects(s: string) :: string:
    set {_return::*} to split {_s} at "."
    return {_return::1}

Buyurun az önce denedim sağlam çalışıyor.
kanki şöyle bir sıkıntı var ben bunu consoledan calıştırmam lazım consolda sıkıntı veriyor nasıl yapabilirim

madem konsoldan çalıştıracaksın direkt fill komutunu kullansana

Kanka adamı sorgulamak yerine yardımcı olmayı dener misin?

kanki şöyle bir sıkıntı var ben bunu consoledan calıştırmam lazım consolda sıkıntı veriyor nasıl yapabilirim
Sizde biraz daha detaylı anlatın lütfen.

Direkt konsoldan çalıştıracaksan bu komutu kullanabilirsin;
- fill x1 y1 z1 x2 y2 z2 sand

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!