Bulundu Blok Kırma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kalpazankizan321

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
26
Öncelikle Selamun Aleyküm. Ben herhangi iki blok mesela taş ve çimen olsun bunlar haricinde tüm blokların kırılmasını engellemek istiyorum. On break eventine cancel event yapınca oluyor fakat o iki bloğu dahil etmemeyi nasıl yapıcam bu konuda bir fikrim yok. Yardımcı olur musunuz?

event-block isn't grass or stone
gibi yapabilirsin

Teşekkürler çalıştı. Peki ben şimdi mesela çimen kıırnca tohum çıkıyor ya ve yaprak çıkınca fidan çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler çalıştı. Peki ben şimdi mesela çimen kıırnca tohum çıkıyor ya ve yaprak çıkınca fidan çıkıyor bunu nasıl kapatabilirim bu konuda yardımcı olur musunuz?
kırılınca o lokasyondaki... itemlerini silersiniz veya kırınca çimen gibi şeylerse cancel event yapıp blocku air yaparsınız

kırılınca o lokasyondaki... itemlerini silersiniz veya kırınca çimen gibi şeylerse cancel event yapıp blocku air yaparsınız
Aklınızda varsa bir örnek skript atabilir miisniz? Yaprakları ve çimeni yani leaves ve tall grass ı kırınca tohum ve fidanın çıkmamasını istiyorum da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl