Çözüldü Blok Kırınca Gelmiyor.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RelnimvitYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 870
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi diyeceksinizki hayır eren reload yeniden başlatmıyor dostum zaten adı reload, yani yeniden başlat gibi birşey. Her türlü başlatıyor ama kapatmıyor /restart komutuda aynı işleve gelir saygılar...mc_yakut

Maalesef işe yaramadı

Şimdi diyeceksinizki hayır eren reload yeniden başlatmıyor dostum zaten adı reload, yani yeniden başlat gibi birşey. Her türlü başlatıyor ama kapatmıyor /restart komutuda aynı işleve gelir saygılar...
dediğim gibi reload server.properties dosyasını resetlemiyor sadece pluginleri etkiliyor, ve yine dediğim gibi önerilmeyen bir şey ve plugin bozukluklarına yol açar, reload ve restart bu bakımdan aynı şey değil, biri düzgünce sunucuyu kapatıp açarken diğeri bozukluklara yol açıyor ve önerilmiyor

Nasıl yapacağımı söyleyebilir misiniz?

dediğim gibi reload server.properties dosyasını resetlemiyor sadece pluginleri etkiliyor, ve yine dediğim gibi önerilmeyen bir şey ve plugin bozukluklarına yol açar, reload ve restart bu bakımdan aynı şey değil, biri düzgünce sunucuyu kapatıp açarken diğeri bozukluklara yol açıyor ve önerilmiyor
Dostum, etkilemez dedimki ya reload yada restart at. yinede teşekkür ederim <3

Bilen biri varsa söyleyebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl