Bulundu Blok kırınca coin ekleme plugini

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Callen0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 747
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Callen0

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
10
Minecraft
Callen0

Discord:

Callen_

blockregende blok kırınca kullanıcıya +1 coin vermesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim

blockregende blok kırınca kullanıcıya +1 coin vermesini istiyorum bunu nasıl yapabilirim
herhangi bir bloğu kırdığında oyuncuya coin vermesini istiyorsanız bir skript ile halledilir hocam

JavaScript:
break of stone:
    give {coin::seçici} to player

command /coinseçici:
    permission: admin
    trigger:
        set {coin::seçici} to player's tool

stone yazan bölüme kırılacak olan bloğun ID'sini yazın
Vereceği coini seçmek için; elinize coini alın ve /coinseçici komutunu kullanın.

iyi forumlar <3

JavaScript:
break of stone:
    give {coin::seçici} to player

command /coinseçici:
    permission: admin
    trigger:
        set {coin::seçici} to player's tool

stone yazan bölüme kırılacak olan bloğun ID'sini yazın
Vereceği coini seçmek için; elinize coini alın ve /coinseçici komutunu kullanın.

iyi forumlar <3
hocam ben envantere coin versin istemiyorum. sanal bir yerde coinleri saysın onun marketi olucak marketten bir şey aldımı o coinden eksilsin

hocam ben envantere coin versin istemiyorum. sanal bir yerde coinleri saysın onun marketi olucak marketten bir şey aldımı o coinden eksilsin
Herhangi bir block kırdığınızda size otomatik olarak belirli bir coini vermesini istiyorsanız;

Kod:
on break of stone:
    set event-block to air
    add 2 to {coinismi::%player%}

bu skripti kullanabilirsiniz.

ayrıca coinismi kısmınada kullandığınız coinin ismi olarak değiştirin düz coin ise coin yazın

stone bloğunuda hangi bloğu kırdığınızda coin vereceğinin idsi veya ingilizcesi ile değiştirin.

hocam öncelikle bir değişken atamanız gerekiyor; bunu bu şekilde halletmek mümkün değil, ayrıca bir birim gerekiyor ki bunu belirtmemişsiniz. kabataslak bir skript yapsak bile ortada kalırsınız.

JavaScript:
break of stone:
    add 1 to {balance::%player%}

command /para:
    trigger:
        send "Paranız: %{balance::%player%}%"

bu Skript'i markete bağlamasını sağlamak için de ekstra bir Skript'e ihtiyacınız olacaktır.

Herhangi bir block kırdığınızda size otomatik olarak belirli bir coini vermesini istiyorsanız;

Kod:
on break of stone:
    set event-block to air
    add 2 to {coinismi::%player%}

bu skripti kullanabilirsiniz.

ayrıca coinismi kısmınada kullandığınız coinin ismi olarak değiştirin düz coin ise coin yazın

stone bloğunuda hangi bloğu kırdığınızda coin vereceğinin idsi veya ingilizcesi ile değiştirin.

zaten kırılan bir bloğu havaya çevirmek; bu Skript koruma atılmış bir bölgeyi bile mahveder......

hocam öncelikle bir değişken atamanız gerekiyor; bunu bu şekilde halletmek mümkün değil, ayrıca bir birim gerekiyor ki bunu belirtmemişsiniz. kabataslak bir skript yapsak bile ortada kalırsınız.

JavaScript:
break of stone:

command /para:
    trigger:

bu Skript'i markete bağlamasını sağlamak için de ekstra bir Skript'e ihtiyacınız olacaktır.

zaten kırılan bir bloğu havaya çevirmek; bu Skript koruma atılmış bir bölgeyi bile mahveder......
o kısımda korumalı alanları düşünmeden yazmıştım hocam haklısınız

break of stone: add 1 to {balance::%player%} command /para: trigger: send "Paranız: %{balance::%player%}%"
hocam buraya hangi dünyada kırabilecegini ve birden fazla blok ekleyebilir miyiz

hocam buraya hangi dünyada kırabilecegini ve birden fazla blok ekleyebilir miyiz
JavaScript:
break:
    event-block is stone, grass block or diamond block:
        player's world = "dünyaIsmi":

JavaScript:
break:
    event-block is stone, grass block or diamond block:
        player's world = "dünyaIsmi":
break:
event-block is stone, obsidian or diamond block:
player's world = "world":

command /para:
trigger:
hocam bu coin saymıyor ben metintasında kırıyorum ondan olabilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl