Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bedwars1058 plugininde /bw build yazmıyınca oyuncular skyblock adasında veya skywarsda blok koyup blok kıramıyorlar onu nerden kapatabilirim bilen biri varmı configde bulamadım
Yumurtlama korumasını etkinleştirmiş olabilirsiniz ve bu, haritanın doğduğu yerde koyma-kırma etmenize izin vermez. Bu durumda, lütfen server.properties'de spawn-protection'ı 0 olarak ayarlayın. Bu işe yaramazsa, lütfen BedWars ana lobisini arena dünyasında kurmadığınızdan emin olun, çünkü bu oyuncuların pvp, build vb. yapmasını engelleyecektir.
bedwars1058 plugininde /bw build yazmıyınca oyuncular skyblock adasında veya skywarsda blok koyup blok kıramıyorlar onu nerden kapatabilirim bilen biri varmı configde bulamadım
Essentials Anti-Build var ise kısmen problem yaratıyor bende yaşamıştım daha önce opler istediği gibi kırabiliyor fakat oyuncular bir işlev yapamıyorlar belli bir süreden sonra