Teşekkürler o komutu ekledim artık /back çalışıyor ölünce. 2 Sorun kaldı
Merhabalar isterseniz sorunları tek tek çözelim.
Öncelik geri dönme komudu için oyunculara şu permi eklermisiniz?
essentials.back.ondeath
Orasını 3 yapmışım fakat sunucu reloadlandığında ilk /back komutu gibi komut giren kişide 2 saniye yazıyor birdaha 3 yazıyor herkeste bu önemli değil aslında son sorunum önemli mapı sürekli değiştiriyorum ve açtığım mapta her yer kırılıyor fakat bir süre sonra deneme yaptığımda bazı yerler kırılmıyor en önemlisi bu. Oyuncular ormanda kırılmayan bir alan bulup ev yapmaya çalışırsa kesinlikle sorun çıkabilir. Lütfen yardım!
Diğer sorunumuza geçelim ''Essentials Giriniz Teleport-Delay : 3'' burayı 2 yapmadıysanız olmayabilir.
Eğer yaptıysanız olmadıysa sayaç açın bakın 2 saniyede ışınlıyor mu? Belki de java'dan dolayı 3 saniye yazıyor olabilir.
Ama 2 saniyede ışınlayabilir.
Orasını 3 yapmışım fakat sunucu reloadlandığında ilk /back komutu gibi komut giren kişide 2 saniye yazıyor birdaha 3 yazıyor herkeste bu önemli değil aslında son sorunum önemli mapı sürekli değiştiriyorum ve açtığım mapta her yer kırılıyor fakat bir süre sonra deneme yaptığımda bazı yerler kırılmıyor en önemlisi bu. Oyuncular ormanda kırılmayan bir alan bulup ev yapmaya çalışırsa kesinlikle sorun çıkabilir. Lütfen yardım!
AhmetTr diye bir plugin paketinden almıştım essentialsları acaba güncel midir? Türkçe diye
Nasıl yani? WG Atmadınız mı? Plugin sorun çıkartıyorsa silin güncel sürümünü yükleyin.
Eğer olmuyorsa Türk taktiklerini deniyebilirsin örneğin ; Claim plugini ile claim atabilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!