Green#1370
Teşekkür ederim :)Harika olmuş dostum başarılar
Cylonce#4109
Beğendim Fakat link ve hiç bir adres cıkmadıÖN SÖZ
Merhaba arkadaşlar. Ben Green ( FurkanZhlp ).
Can sıkıntısına kodlamış olduğum bir skripti sizlerle paylaşacağım faction skyblock ve
survival gibi sunucular için işe yarayacak bir skript olduğunu düşünüyorum.
BU SKRIPTI TERCIH EDEN SUNUCULAR
Henüz yok :)
KURULUM
1- Skriptimizi indiriyoruz.
2- Skriptimizi "plugins/Skript/scripts" klasörünün içine atıyoruz.
3- Oyun içerisinden veya konsoldan "sk reload Blockyvent" yazıyoruz.
4- "plugins/Blockyvent/config.yml" dosyasını açıp içindeki düzenlemeleri sunucumuza göre düzenliyoruz
5- Düzenleme işlemini yaptıktan sonra tekrardan "sk reload Blockyvent" yazıyoruz.
6- Oyun içerisindek "/blockyvent blok" komutunu yazıyoruz.(Bir blok verecek)
7- Komuttan verdiği bloğu eventin olacağı bloğun yerini belirlemek için kullanıyoruz.(Yere koymanız yeterli, 1 den fazla yer belirleyebilirsiniz bu şekilde blok her kırılışta yer değiştirir)
8- Tüm adımları yaptıktan sonra "sk reload Blockyvent" yazıp bırakmak :)
ÖZELLİKLER
1- Yerimde duramam !
Bu özellik sayesinde 1 den fazla Blockyvent yeri belirleyebiliriz :) blok her kırıldığında yer değiştirecek ve kazılmazı zorlaşacaktır
2- Canımı Ayarla
Bu özellik ile bir yetkili blockyventin canını "/blockyvent can <değer>" şeklinde blockyventin canını belirleyebilir
3- Event Habercisi
Event olmadan önce 30 saniyelik bir sayaç vardır herkese duyurmak için iyi bir sistem :) Title mesajı olarak gönderilir
4- Yeniden Yüklenmem Gerek
Blockyvent parçalandıktan ve event yapıldıktan sonra bir yeniden yükleme süresi vardır :) Bunu config üzerinden belirleyebilirsiniz.
5- İstediğin bloğu dağıtırım
Eventte dağıtmasını istediğiniz eşyaların ID lerini config üzerindeki "Event-Esyalari" bölümüne ekleyebilirsiniz.
6- İstediğin süre ve istediğin hız :)
Eventin süresini ve saniyede dropladığı hızı istediğiniz gibi config üzerinden ayarlayabilirsiniz :)
RESIMLER
Resimler için üzgünüm şuanda çekmeye müsait olmadığım için birkaç gün içerisine eklenecektir ;)
*** Gizlenmiş İçerik alıntılanamaz. ***

Green#1370
Gizlenmiş içeriği göremiyorsan özelden ulaşabilirsin.Yine harika bir skript olmuş furkan tebrikler başarılarının devamını dilerim.
Bu arada indirme linki gizlenmiş icerik diyor sanırım sadece bende öyle :)
Hoş olmuş emektar birisin yani canın sıkıldıkça yazıyorsun ve bunlar gayet iyi beğeniler alıyor , başarılarının devamı sonsuz olur inşallah!

Green#1370
Senden erken başladım ema :=)Mükemmel / Benimki gibi işte xd
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!