Sol Reklam

Bulundu BlockToPirate- Skyblock Sunucusu Yetkili Ekibi Kuruyor... Hemen Başvur !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HaktanOzkan

Demir Cevheri Gibiyim
Premium
Elmaslar
101
Puanlar
13.825
Minecraft
HaktanOzkan

Discord:

hktanozkan

Merhaba forum üyeleri ! BlockToPirate adlı sunucum için bir yetkili ekibi kadrosu kurmak istiyorum. Alanında bilgili, tecrübeli arkadaşları arıyorum. Sunucunun geliştirme aşamasında tek başıma olduğum ve hayat şartlarından ötürü sunucuya ayırabileceğim vakit, geliştirme yapabileceğim vakit sınırlı oluyor. Hem bu sebepten hemde daha hızlı ve kompleks bir sunucu ortaya çıkarmak adına bir ekip kurmak istiyorum.

Ücretli/Ücretsiz konusunu özel bir konuşma çerçevesi içerisinde karar verebiliriz. Sunucunun hedefi, prosedürü içerisinde gerekli ve yeterli anlaşmaları yapacağımızı düşünüyorum.

Alım yapılacak alanları aşağıda belirteceğim. Kendinizi yeterli gördüğünüz alanda sunucumuza destek olmak isteyen arkadaşları yine aşağıda bıraktığım discord adresinden bana ulaşmalarını rica ediyorum.

Alım Yapılacak Alanlar:
  • Eklenti Geliştiricisi/Pluginer | 2 ♂/♀
  • Mimar/Builder | 2 ♂/♀
  • Rehber/Helper | 2 ♂/♀
  • Yönetim Yetkilisi/Moderator | 2 ♂/♀
  • Tasarımcı/Designer | 2 ♂/♀
  • Proje Tasarımcısı/Project Designer | 2 ♂/♀
  • Admin | 2 ♂/♀

Alım yapılacak bölümlerde herhangi bir YAŞ sınırı yoktur. Kendi dalında işini bildiği, gereği kadar iyi olduğu taktirde sonucunuda o şekilde alıcaktır. Birkaç yıllık Minecraft tecrübesi olursa da çok iyi olur.

Discord: HktanOzkan#5449
Website:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Mimar hariç alımlar devam etmektedir !!​

Hocam size discorddan mı ulaşalım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!