Sol Reklam

Bulundu BlockToPirate - Skyblock Sunucusu İçin Yetkili Alımı !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HaktanOzkan

Demir Cevheri Gibiyim
Premium
Elmaslar
101
Puanlar
13.825
Minecraft
HaktanOzkan

Discord:

hktanozkan

Merhaba forum üyeleri. BlockToPirate isimli skyblock sunucum için bir yetkili kadrosu kurmam gerektiğini düşünüyorum. Tek başıma yönetim işinin pek etkili yürüyemediğini fark ettim.

Sunucum şu an için Skyblock oyun modu barındırıyor ve bir konsepte sahip dilerseniz profilime girip açtığım konular üzerinden sunucunun reklam konusuna ulaşabilirsiniz.

Yetkili ekibi içi bir adet admin bir adet moderatör bir adet rehber alımı yapacağım. Belirli bir iş yükünden sonra ücret konusu kesinlikle konuşulacaktır başvuru yapmak isteyen kişilerin aklında soru işaretleri kalmasın.

Admin ve Moderatör alımları için kişilerden isteklerim ise; Eklentiler hakkında bilgi sahibi, Sunucu içerisinde saygılı, Oyuncular ile iletişim kurabilen ve yönetebilen birisi olmalarıdır.

Rehber alımı için ise sunucuda 1 günlük bir gezinti ve sistemler hakkında bilgi toplama sonrası görevine başlayabilir.

Benimle Discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz…
Discord: HktanOzkan#5449​

Peki yetkili olmak isteyen arkadaşlara siz ne katıyorsunuz veya ne vaad ediyorsunuz?

Peki yetkili olmak isteyen arkadaşlara siz ne katıyorsunuz veya ne vaad ediyorsunuz?
Belirli bir iş yükünden sonra ücret konusu kesinlikle konuşulacaktır başvuru yapmak isteyen kişilerin aklında soru işaretleri kalmasın.
Ne katıyorum konusunda; zaten sunucu içi yapılacak işlerde belirli bir tecrübeye ulaşacaktır katılacak olan kişi-kişiler. Tecrübeli ise daha fazla tecrübe kazanacak tecrübesiz ise tecrübe kazanacaktır. Yapılacak projelerde yer almak ilerleyen dönemlerde kişilerin kendine ait network kurmalarını kolaylaştıracak aynı zamanda bu işten maddi bir kazanç sağlayacaktırlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı