BlockTales Studios Ekibini Arıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bilal Bera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 70

Bilal Bera

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
143
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

Merhaba forum sakinleri ben Bilal Bera namıdiğer kedi adam
Minecraft içinden replay mod kullanarak youtube üzerinden hikayeler yapacağım
bu yüzden gönüllü ekip arkadaşları arıyorum.

ARANAN BÖLÜMLER:

🎨Thumbnail Tasarımcısı:
Serilerin Her Bölümüne Uygun Thumbnail Yapabilecek Ekip Arkadaşı Aranır.

🎬Oyuncu: Replay Mod çekimleri sırasında sahnelerde karakterleri canlandıracak, verdiğim direktiflere göre hareket edecek ve çekim saatlerine uyum sağlayabilecek aktif ekip arkadaşları Aranır.

✂️ Video Editörü: Replay Mod ile aldığımız kamera kayıtlarını birleştirip, arkaya uygun müzik ve ses efektleri (SFX) ekleyerek videoyu sinematik bir seviyeye taşıyacak kurgucu ekip arkadaşları aranır

🛠️ Builder:
Hikayenin geçeceği sahneleri, binaları ve atmosferi sıfırdan inşa edecek veya hazır haritaları konseptimize uygun şekilde düzenleyecek mimar ekip arkadaşları aranır.

🎙️Seslendirmen: Senaryoda yer alan karakterlere sesleriyle can verecek ve ses tonlaması ve vurguları iyi olan, mikrofon kalitesi yeterli kadın ve erkek seslendirme sanatçıları aranıyor.

🎥 Replay Mod Kameramanı: Replay Mod'u aktif ve profesyonel bir şekilde kullanabilen çekimlerde en doğru kamera açılarını yakalayacak ve sinematik kamera yollarını (keyframe ayarlarını) yapacak ve bu görüntüleri kaliteli bir şekilde kaydedip editöre teslim edecek ekip arkadaşı aranıyor.

ARANAN ÖZELLİKLER:

Aktif Olmak (Her hafta 1 bölüm yayınlanacak. Ekibin hepsi hangi gün aktifse ona göre bölümlerin yapımına başlayacağız)
Yaş Sınırı Yoktur.

📩 İLETİŞİM & BAŞVURU:
Discord: bilalbera2424

Bedavaya Gönüllü olarak tercih edileceğini sanmam çünkü bu işler uğraştırıcı ve bir o kadar yetenek istiyor pek bulacağınızı sanmam onun yerine su seçenekleri degerlendirebilirsiniz;

Thumbnail Tasarımcısı
: Canva veya Yapay zeka kullanarak yapay zeka thumbialleri çok iyi yapmaya basladı.
Oyuncu: NPC pluginleri veya bir arkadaşın
Video Editör: Capcut veya inshot gibi video edit programlarının tutorial videolarını izleyebilirsin
Builder: Basit buildler yapabilirsiniz veya yapay zekadan ilham alıp yapabilirsiniz en kötü internette hazır mapler var onlara bakabilirsiniz.
Seslendirmen: eleveblabs icindeki insalcıl sesler sana yardımcı olabilir.
Replay Mod: Flasback mod öneririm fakat öğrenmesi zor değil YouTube üzerinden bakabilirsiniz

Uzun Lafın Kısası insanlar para ile video Editör zor buluyor yani gönüllü olarak bulmanız zor
birşeyler denemen hoşuma gitti inşallah başarılı olursun bu seriler tutar çünkü gayet emek istiyor.

Bedavaya Gönüllü olarak tercih edileceğini sanmam çünkü bu işler uğraştırıcı ve bir o kadar yetenek istiyor pek bulacağınızı sanmam onun yerine su seçenekleri degerlendirebilirsiniz;

Thumbnail Tasarımcısı: Canva veya Yapay zeka kullanarak yapay zeka thumbialleri çok iyi yapmaya basladı.
Oyuncu: NPC pluginleri veya bir arkadaşın
Video Editör: Capcut veya inshot gibi video edit programlarının tutorial videolarını izleyebilirsin
Builder: Basit buildler yapabilirsiniz veya yapay zekadan ilham alıp yapabilirsiniz en kötü internette hazır mapler var onlara bakabilirsiniz.
Seslendirmen: eleveblabs icindeki insalcıl sesler sana yardımcı olabilir.
Replay Mod: Flasback mod öneririm fakat öğrenmesi zor değil YouTube üzerinden bakabilirsiniz

Uzun Lafın Kısası insanlar para ile video Editör zor buluyor yani gönüllü olarak bulmanız zor
birşeyler denemen hoşuma gitti inşallah başarılı olursun bu seriler tutar çünkü gayet emek istiyor.
sağol dediklerini deneyeceğim

arkadaş yine boş yapmış ben biz yaparız saten bulamayız gerekte yok diyorum inatla ekip arkadaşı aranıyor diyor hiçbirşey yaptığı yok hikayeyi vs bana yazdıırıyor replay mod bende yüklü 5 izlencek video için 8 kişilik ekip topluyo işşiz

arkadaş yine boş yapmış ben biz yaparız saten bulamayız gerekte yok diyorum inatla ekip arkadaşı aranıyor diyor hiçbirşey yaptığı yok hikayeyi vs bana yazdıırıyor replay mod bende yüklü 5 izlencek video için 8 kişilik ekip topluyo işşiz
ahahaha :D bu iyiydi. 4-5 defa tekrar tekrar okudum yorumunu çok güldüm ya.

beğenmiyorsan çık ekipten kardeşim işimi yapıyorum ben şuan elimde senaryo var daha başlamadık ona bide diyorsun herşeyi bana yaptırıyor

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 2

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl