BlockOfGame - OPSKYBLOCK - JACKPOT - YILAN OYUNU - TAŞ KAĞIT MAKAS - Eğlenceye Hazırsan Başlayalım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MoonQS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.089
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MoonQS

Nether Kaşifi
Elmaslar
795
Minecraft
Grossy
Kopyalanabilir IP Adresi: 37.123.97.106
Yazılı IP birkaç güne aktif edilecektir!

aBV2BC.png

Son düzenleme:
Yapılar hoşuma gitti ama sistemler hakkında "en ufak" bir bilgi verilmemiş.

Not: Artık OP Skyblock sunucusu kurmayın, lütfen..

whitelisted de acilcakmı

Sunucuda ufak ayarlamalar yapılıyor arkadaşlar, dakikalar içerisinde aktif!

Server Acik deil acik ama whitlistde

Sunucunun yapıları hoşuma gitti. Lakin sunucunun bilgi miktarı bana az geldi sanki. Konu tasarımı iyi geliştirilebilir.

Sunucunun yapıları hoşuma gitti. Lakin sunucunun bilgi miktarı bana az geldi sanki. Konu tasarımı iyi geliştirilebilir.
Teşekkür ederim, konu tasarımına boş bir vaktimde sistemleri ekleyeceğim.

Konu tasarımını pek sevmedim,başarılar.

Hayırlı Olsun Baba :D Hosgeldin.

Spawnınız Aşırı berbat hiç bir işçilik ve emek yok plleri bile türkçe yapamışsınız server adı çalıntı zaten böyle bir yere gelmeyi düşünmeyin iyi forumlar
2-3 aydır pasifim bilen bilir. Yorumuna saygı duyarım. Açılan sunuculardanda haberim yoktu, isim değişikliğine gidilecek rahat olun. :)

Spawnınız Aşırı berbat hiç bir işçilik ve emek yok plleri bile türkçe yapamışsınız server adı çalıntı zaten böyle bir yere gelmeyi düşünmeyin iyi forumlar
Bu arkadasın AQ su yerlerde galiba :D Benim forum ada msj yazmıs map Casp... Diye sw den calıntı diye. :D daha map ın yapımcısını tanımadan yorum yapıyor Q:WRQWR

Elmas spawner spawneri varsa gelirim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl