Çözüldü Blockbench ile itemsadder blok sorunu.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan swder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 431
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swder

"Power lies in the unseen."
Premium
Elmaslar
181

Discord:

sametmisadimglb

Hocam şimdi bloğu yapıyorum ama istediğim büyüklükte olmuyor modelin kendi büyüklüğü ile aynı degil.

Video gizlide olduğu için maalesef göremiyoruz.

Yanlış hatırlamıyorsam en fazla 3x3 büyüklüğünde bir tasarım ekleyebiliyordunuz oyuna emin değilim. Ondan dolayı bozuluyor olabilir mi ?

Yapılandırma dosyalarında muhtemel ölçüde json yapılandırmaları veyahut config dosyalarında hata vardır. Ekstra olarak ayarlarınız textureler normalden büyük veya farklı boyutta ayarlamış olabilirsiniz.

Yapılandırma dosyalarında muhtemel ölçüde json yapılandırmaları veyahut config dosyalarında hata vardır. Ekstra olarak ayarlarınız textureler normalden büyük veya farklı boyutta ayarlamış olabilirsiniz.
texture koymadım config de bu

Kod:
  dunya:
    display_name: "Mixed Stack 3"
    permission: admin
    resource:
      material: "PAPER"
      generate: false
      model_path: crate_barrel_minipack/dunya
    behaviours:
      furniture:
        fixed_rotation: true
        solid: true
        entity: item_frame
        hitbox:
          length: 0
          width: 0
          height: 1
          length_offset: 0
          width_offset: 0
          height_offset: 0
        placeable_on:
          walls: false
          ceiling: false
          floor: true

Model doğru json ve PNG bağlanmadığından bu sorun ortaya çıkabilir

Son düzenleme:
Kullandığınız itemsadder sürümü tam olarak nedir ? Ekstra olarak eklenti orjinal ise ne zaman almıştınız ?

Kullandığınız itemsadder sürümü tam olarak nedir ? Ekstra olarak eklenti orjinal ise ne zaman almıştınız ?
Github bağışı ile alındı 1.5 yıl oldu sanırım alan ben degil abimdi. ItemsAdder_3.6.5_10

Github bağışı ile alındı 1.5 yıl oldu sanırım alan ben degil abimdi. ItemsAdder_3.6.5_10
Anladım.

Eklenti json dosyalarını başka bir modellemeden aldıysanız kendi yaptığınız model ile tam uyumlu olarak çalışmayabilir. Ayrıca json dosyalarını kendiniz yaptıysanız PNG vs bağlamada yanlışlık yapmış olabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için wikisine bakmanızı veya halen daha işin içinden çıkamadıysanız eklenti geliştiricisi ile iletişime geçip daha daha detaylı bilgi almanızı öneririm.

Anladım.

Eklenti json dosyalarını başka bir modellemeden aldıysanız kendi yaptığınız model ile tam uyumlu olarak çalışmayabilir. Ayrıca json dosyalarını kendiniz yaptıysanız PNG vs bağlamada yanlışlık yapmış olabilirsiniz. Daha detaylı bilgi için wikisine bakmanızı veya halen daha işin içinden çıkamadıysanız eklenti geliştiricisi ile iletişime geçip daha daha detaylı bilgi almanızı öneririm.
Texture bagladım ama gine boyut aynı sanırım max boyut 4 blok kadar oluyor.

Anladım.

Json u kendim yaptım zor birşey degil zaten sadece bir küp.
1734098104767.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl