bedrockta yürüyorum consolda bi hata yok ama feedlemiyoronun çalışması %100 gerekiyor :)
konsolda bi hata veriyormu ?
yada bedrockta yürüdüğüne eminmisin
bedrockta yürüyorum consolda bi hata yok ama feedlemiyoronun çalışması %100 gerekiyor :)
konsolda bi hata veriyormu ?
yada bedrockta yürüdüğüne eminmisin
bedrockta yürüyorum consolda bi hata yok ama feedlemiyor
on move on bedrock:
send "bedrockta yuruyorsun" to player
çalışmıyoruzunca bi yol çek bedroclardan yürümeye başla birde bunu kullan bakalım nolcakKod:on move on bedrock: send "bedrockta yuruyorsun" to player
ozaman pluginde sıkıntı var - skripti attığınız yeri deneme oalrak alaım :) /sk reload deneme yazdığınızda bi hata veriyormuçalışmıyor
eror veriyor evet pluginde sıkıntı olması imkansız az önce indirdimozaman pluginde sıkıntı var - skripti attığınız yeri deneme oalrak alaım :) /sk reload deneme yazdığınızda bi hata veriyormu
error nedir onu atarsan sevinirimeror veriyor evet pluginde sıkıntı olması imkansız az önce indirdim
@IrfanDmn ın verdiği plugin işini görüyorsa @aLoneX e deki konu kilitlensin :)Merhaba, skripte felan hiç gerek yok çok güzel bir eklenti önereceğim.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
yaramadı konu kilit değil sorunum çözülmedi :(
arkadaşım ben @RomanticWarior un dediğini denedim oluyor sende dene olucaktıryaramadı konu kilit değil sorunum çözülmedi :(
Denermisiniz sorun çıkarsa ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.
Kod:on walk on bedrock: execute console command "feed %player%"
mudlusamoi#5646
Son mesajı kontrol ediniz. Eğer denemediyseniz deneyiniz ve sorun çözülürse belirtmeyi unutmayınız.yaramadı konu kilit değil sorunum çözülmedi :(
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!