Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bukkit serverimde plugin veya skript kullnarak örneğin diamond yada cobblestone gibi blockların spawnerini nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
/setblock ~ ~ ~ mob_spawner 0 replace {EntityId:FallingSand,SpawnData:{Block:anvil,Time:1,HurtEntities:1,FallHurtAmount:2,FallHurtMax:40},SpawnCount:1,SpawnRange:29,MinSpawnDelay:20,MaxSpawnDelay:20,MaxNearbyEntities:6,RequiredPlayerRange:18} bunu bir dener misin ? Baya bir araştırdım hiçbir şey bulamadım tek bu var :D
command block kodu herhalde bu command blocktan baska caremiz yok mu peki skripti yapılamaz mı sizce ?[DOUBLEPOST=1489775064,1489774902][/DOUBLEPOST]verdiğiniz kodu kullandığımda sağa sola anvil geliyordu benim sormak istediğim block koyulmayacak spawner item olarak yere atıcak envantere alacağız
Skript ile yapılabilir fakat ben skripter olmadığım için size o dalda yardım edemeyeceğim. Fakat https://www.mc-tr.com/konu/elmas-ureteci-spawner-skripti.15811/ bu konuya bakınız
{EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:minecraft:diamond,Count:1b}},SpawnCount:1,SpawnRange:5,RequiredPlayerRange:140,Delay:10,MinSpawnDelay:0,MaxSpawnDelay:00,MaxNearbyEntities:1}
{id:minecraft:diamond,Count:1b}} şu kısmı kendine göre ayarlarsan istediğine ulaşabilirsin.[DOUBLEPOST=1489775135,1489775079][/DOUBLEPOST]Ozaman bu son dediğimi deneyin.[DOUBLEPOST=1489775204][/DOUBLEPOST]bu arada {EntityId:Item,SpawnData:{Item:{id:minecraft:diamond,Count:1b}},SpawnCount:1,SpawnRange:5,RequiredPlayerRange:140,Delay:10,MinSpawnDelay:0,MaxSpawnDelay:00,MaxNearbyEntities:1} burası skriptin içinde var :D Skripti o istediğine göre ayarlarsan olur.