- Elmaslar
- 328
- Discord İzni

Discord:
Green#1370

Green#1370
smojka
Sizden istedim sunucuda belki kullanabilirdik fakat zaten varmis bu durumdan haberim yoktu sizede belirttim zaten siz istedigim yardimi vermediniz internetten arastirip yaptim , 1 spawner olayini anlamadim ayrica ben insanlara bu daha kolay editlenebilir diye bedava verdimSkript sağlıklı olarak çalışmayacaktır.Algoritmamı benden paylaşmamak şartı ile isteyip paylaşmanızda farklı bir mesele tabi.Maximum 1 adet spawner çalışıŕ bu skriptte.
smojka
Ben belirttim esinlendigimi every 3 seconds eventini , hic tahmin etmedim boyle yapilabilecegini , furkanzhlp da gordum bende farkli bir sey yaptimGüzel çalmışssın :) FurkanZHLP'nin skriptinden (ç)alıntılar mevcut...

Green#1370
Sizden istedim sunucuda belki kullanabilirdik fakat zaten varmis bu durumdan haberim yoktu sizede belirttim zaten siz istedigim yardimi vermediniz internetten arastirip yaptim , 1 spawner olayini anlamadim ayrica ben insanlara bu daha kolay editlenebilir diye bedava verdim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
smojka

Green#1370
Neyse hocam konuyu uzatmayacağım.Bedava yapmanızı ise takdir ediyorum.Bari hatanızı düzeltin loop'un içerisinde stop kullanırsanız loop dönmeye devam etmeyecektir.Hocam konu gereksizce en uste cikti ben sizden bu skripti yapabarken 1 satir istedim siz vermeyincede arastirip buldum sizden loop-value yi ogrendim ona ayri tesekkur ederim fakat sizide anliyorum ancak ben bir skript yani gercek olmayan bir yazinin parayla verilmesi taraftari degilim amacim bedava is yapmak.

Green#1370
Bu sefer yaptığınızdada spawnerın yanında kaç kişi var ise o kadar demir droplayacaktır.Teşekkurler hocam :) Saolun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!