Tanıtım BleedingMobs | Hayvanlara | Moblara | Oyunculara Vurunca Kan Effekti | Gir <<<

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Saraçlı

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
6
Selam Arkadaşlar Bügün 2. Tanıtım Konum Aranızda Yeniyim
Hemen Başlayalım.
Yeni KeşifEttiğim ve Çok Hoşuma Giden Bir Eklenti
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hayvanlara | Moblara | İnsanlara | Vurduğmuzda Etraf Kan Oluyor
Ve Yer 3 Saniyelik Kırmızı Yün Oluyor
Ölünce Yerde Kemikler Oluyor.
Bence Yararlı Bir Eklenti
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
7bj2Pa.png

Dosya Tc
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virüs Total
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

da19/analysis/
Umarım Beğenirsiniz

Kardeşim güzel bi tanıtımda yardım et ya zorladım az Yan taraftai Info-Board cofing içindekileri bana atarmısın ya lazım kardeş ya :( ne olur

Güzele benziyor. Kullandığım artık klasik olmuştu. :D sAol

Nedense Ben sunucunun kalitesini düşüreciğini düşünüyorum ama acemi sunucular için yararlı :D (Benim Düşüncem)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl