Tanıtım BLC 2.0 (Badlion Client) BEDAVA !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ThanatosUltio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.658
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

ThanatosUltio

Ziyaretçi
z0k9Qj.png

Ön Söz

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere BLC 2.0 (Badlion Client) tanıtacağım konu ve Client hakkındaki düşüncelerinizi aşşagıda belirtmeyi unutmayınız.
Bu Client'i genelde bilen çoktur fakat bilmeyende vardır ve forumda bu konu olmadığı için bu konuyu açıyorum.

df289a728af7cfc6ea945ae0e65a49692aaee407_128.jpg

Badlion Client bir rekabetçi ve normal bir Minecraft oyuncusunun kullanabileceği en iyi Clientlerden bir tanesidir.
Minecraft 1.7/1.8 Sürümlerini bulunduran bir Clienttir.Client içerisinde bir sürü ünlü modlar var örneğin
PotionStatus, ArmorStatus, Minimap, Kordinat Mod, Keystroke Mod ve içinde daha fazla modlar bulunduran bir Clienttir.
Bu Clientin ayrı bir özelliğide Badlion adlı sunucuya girerken bilgisiyarınızda hile , macro vb şeyler bulunduğu anda sunucudan banlanırsınız.
Ayrıca 1.8 Sürümünde 1.7 Sürümünde gibi hızlı Blockhit yapılabilir, Betterframes adlı mod ile fpsinizide boostlayan bir Clienttir.

1

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

%C4%B0ndir+Pcajani.org.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

facebook-tan-begen-butonu-karari-1510799016.png

Evet arkadaşlar konum bu kadardı. İnşallah beğenmiş veya işinize yaramıştır. Beğendiyseniz konuyu beğenmeyi unutmayın!

Ekli dosyalar

• 1524990715945.png
    1524990715945.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 502
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    810,1 KB · Görüntüleme: 799
  • badlion_logo.png
    badlion_logo.png
    43,3 KB · Görüntüleme: 340
Moderatör tarafından düzenlendi:
Oldukça başarılı. Fakat bazı sıkınıtıları da yok değil. Durduk yere atabiliyor. Bilinmeyen hatalar da söz konusu. Şu an için gayet optimize görünüyor.

Başarılı klavyene sağlık ;)

Gerek kalmıyacak artık,Kapanıyor badlion :D

Off ya desene @Heans benim plus boşa gitti. :(

Eskisi gibi oyun ortamı yok,Eskiden arena pvpde +2000 olan yer +200 zor cekiyor,Oyuncu yok,donor alan olmayınca kapatılmak zorunda kalıyor
KAPANSIN ALLAH BELASINI VERMESİN :D BOŞ YERE BAN YEDİM Yav çıldırcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl