? Blaze Network Sunucu Logosu | Mascot |⭐

BlazeNetwork

Altın Benim Yeni Sevgilim
Elmaslar
145
mascot.png

tasarımı yaparken bana renk uyumları konusunda yardım eden @Majoras a çok teşekkür ederim.

Not; Mascot logosu sana mı ait diyecek olanlar için tasarım bana aittir logoyu ise bir siteden satın aldım.

güzel olmuş eline sağlık ?

Açık konuşmak gerekirse güzel bir sunucu logo tasarımı çalışması olmuş ki şahsen ben fazlasıyla da beğendim. Ellerine ve emeğine sağlık :)) <3

Güzel ve kaliteli olmuş fakat ben bu mascotu sanki bedavaya görmüştüm belki farklıdır.(Konu ile pek alakasız) Umarım logonuz gibi sunucunuzda kaliteli olur ve oynamaya başlarım. :;p

Güzel ve kaliteli olmuş fakat ben bu mascotu sanki bedavaya görmüştüm belki farklıdır.(Konu ile pek alakasız) Umarım logonuz gibi sunucunuzda kaliteli olur ve oynamaya başlarım. :;p
Teşekkür ederim, önemli olan logo değil sunucunun içindeki kalite bence logo sadece sunucunun tanınmasına yardımcı olan bir araç gibi görüyorum ve elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

Güzel bir mascot logo olmuş.​

Pembe ve turuncu renkleri bir biri ile pek uyumsuz olmuş gibi Fontu pek beğenmedim üsteki guzel iken altaki sıska durması hoş olmamış ama yine de güzel durmuş.

Pembe ve turuncu renkleri bir biri ile pek uyumsuz olmuş gibi Fontu pek beğenmedim üsteki guzel iken altaki sıska durması hoş olmamış ama yine de güzel durmuş.
İlk denemem olur böyle şeyler, gene'de teşekkür ederim yorumun için.

Güzel olmuş eline sağlık.

Ellerine sağlık çok güzel olmuş.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl