Çözüldü Blach (Melodia-Veldorya) Dolandırıcılıklar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Layrio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.943
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin gibiler birileriyle ne anlaşır, ne kendine fayda sağlar ne de başkasına. Haliyle düşüncem senin gibi bir insanın ülkeye de yararı olmaz.
Burada benim yazma amacım seni yerindi dibine sokmak yoksa forumda açılmış konu olması kimsenin umurunda değil.

Peki tam tersi şekilde senin yerin dibine girmen hoşuna gidiyor mu ? Kimsenin seni takmaması ve haksız olduğun gerçeğini bilmen hoşuna gidiyor mu, gidiyorsa var bir m'lik falan sende sanırı.

Çelişki demişken ne oldu ya bir daha yazmıyordun pepega.Ekli dosyayı görüntüle 219720
Yukarda yazdığımı görmedin galiba. Forum yöneticisi konuyu bile kapatmazken yazmayayım da sen egonu tatmin mi et :D
Yani sizin ülkeye o kadar faydanız var ki ben şapka falan çıkartıp eğileyim önünüzde isterseniz, ne anlatıyorsun demagoji yapmayı bırak, sıkıyor.
Başkası beni ilgilendirmiyor senin faydasız biri olduğunu düşünüyorum düşünmeyi bile bilmiyorsun, en basit şey.
Peki tam tersi şekilde senin yerin dibine girmen hoşuna gidiyor mu ? Kimsenin seni takmaması ve haksız olduğun gerçeğini bilmen hoşuna gidiyor mu, gidiyorsa var bir m'lik falan sende sanırı.
Benim yerin dibine girdiğim falan yok bunlar tamamen senin düşüncen kimse gelip sana haklısın demiyor bana yazan adam kavga ettiğim diğeri de oculeth hater'ı :D Onlar yazınca kendini bir haklı sandın sanırım ama haklı falan değilsin, konuyu açma gerekçen bile saçma.

Bana gelmişsin takım yöneticisi senmişsin gibi hesap sormaya çalışıyorsun güzel kafan var. Bir dahakine bir yerden ürün alırken, biriyle anlaşma yaparken ya da herhangi bir iş yaparken bir şeyleri okur düşünürsün.

Yukarda yazdığımı görmedin galiba. Forum yöneticisi konuyu bile kapatmazken yazmayayım da sen egonu tatmin mi et :D

Başkası beni ilgilendirmiyor senin faydasız biri olduğunu düşünüyorum düşünmeyi bile bilmiyorsun, en basit şey.

Benim yerin dibine girdiğim falan yok bunlar tamamen senin düşüncen kimse gelip sana haklısın demiyor bana yazan adam kavga ettiğim diğeri de oculeth hater'ı :D Onlar yazınca kendini bir haklı sandın sanırım ama haklı falan değilsin, konuyu açma gerekçen bile saçma.

Bana gelmişsin takım yöneticisi senmişsin gibi hesap sormaya çalışıyorsun güzel kafan var. Bir dahakine bir yerden ürün alırken, biriyle anlaşma yaparken ya da herhangi bir iş yaparken bir şeyleri okur düşünürsün.
cover4.jpg

He öyle mi oluyormuş ? Resmi sözleşmeyi ve e-arşiv faturalarımı rica edeyim, çünkü ben göremiyorum bir yerde.

He öyle mi oluyormuş ? Resmi sözleşmeyi ve e-arşiv faturalarımı rica edeyim, çünkü ben göremiyorum bir yerde.
MC-TR üzerinde hakkını arayıp resmi sözleşme mi arıyorsun? Git davanı aç bekliyorum.
Kendini baya küçük düşürdün bu arada. Tek taraflı sözleşmede sözleşme istiyorsun, sen baya düşük bir insansın.

MC-TR üzerinde hakkını arayıp resmi sözleşme mi arıyorsun? Git davanı aç bekliyorum.

Valla pogger, söyleyecek laf yok. Burada konunun amacı hak aramaktan ziyade sen ceza alda evinde oturduğun yerde delir bir daha böyle bir işe kalkışamamaydı ama konunun başında yazdıklarımı okumadığın ortada.

Hak aramak istesem inan pazartesi gün Kartal adliyeye gider şikayetçi olurdum, ama dosya masrafına değmezsin.

Bu yaptığının Aynısını Geik'e de yapmanı bekliyorum bu arada :D
Valla pogger, söyleyecek laf yok. Burada konunun amacı hak aramaktan ziyade sen ceza alda evinde oturduğun yerde delir bir daha böyle bir işe kalkışamamanı sağlamaktı ama konunun başında yazdıklarımı okumadığın ortada.

Hak aramak istesem inan pazartesi gün Kartal adliyeye gider şikayetçi olurdum, ama dosya masrafına değmezsin.
Daha senin gibi insanlarla TR üzerinde iş yaparmışım gibi takımı kapattıktan sonra sözleşmemi bile okumayıp konu açıyorsun bir de ceza almamı bekliyorsun :D

Bu yaptığının Aynısını Geik'e de yapmanı bekliyorum bu arada :D

Daha senin gibi insanlarla TR üzerinde iş yaparmışım gibi takımı kapattıktan sonra sözleşmemi bile okumayıp konu açıyorsun bir de ceza almamı bekliyorsun :D

Ürün almadığım için gerek duymuyorum hocam, ürün aldığım tek ekip Arkat ekibi onlarda anında faturamı kesiyor vergiden düşüyoruz şükür (:

Ürün almadığım için gerek duymuyorum hocam, ürün aldığım tek ekip Arkat ekibi onlarda anında faturamı kesiyor vergiden düşüyoruz şükür (:
Allah Allah :D Senin nereden böyle kışkırtıldığın belli oldu ASKJDHAJSDKA Davanı aç gel bekliyorum faturanı da atıcam açtığın zaman :D Veldorya'nın vergi vermediğini düşünüyor basit bir yer sandın sen orayı herhalde.

@Wafe @Batuhan Yenidogan @Hai

Hanginiz konuya bakacaksa acele etsin 1 hafta böyle tatsız bir konu için fazla uzun o yüzden tartışma daha da saçma yerlere çekilmeden ilgilenseniz iyi olacak.

Bana iletilmeyen fatura ne işime yarayacak :? Sitenize ad soyad ve kimlik numarası bile girmedik nasıl kestin adıma o faturayı anlat bakalım.
Dostum bana bunu başkasından duyduğunu yazarak söyleme yazma şeklin bile o kişiyle aynı :D Sen bana ad soyad vermediysen ben sana fatura zaten kesmem. Ad soyad verilmiş demek ki faturan var baya boş konuşuyorsun.

Az bilgilen adı soyadı olmayan kişiye fatura kesilmez.

@Wafe @Batuhan Yenidogan @Hai

Hanginiz konuya bakacaksa acele etsin 1 hafta böyle tatsız bir konu için fazla uzun o yüzden tartışma daha da saçma yerlere çekilmeden ilgilenseniz iyi olacak.
Dediğin gibi konu kapansın ben senle daha fazla uğraşamam bu şekilde milleti arkadan destekli şekilde karalayamazsın.
Neyse şimdi uyuyorum umarım gece ben yokken konu kapanır.

Tüm gerekçelerim ilk yazdığım mesajda yer alıyor ayrıca sözleşmem de diğer mesajlarımda yer alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl